reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

kilolek sorki że tak tylko sam link wkleiłam ale byłam zaspana i już tylko zerkałam na bb .... tym bardziej że bolała mnie głowa.....:-(
ależ nic nie szkodzi. Dziękuję. Przewidywana waga kkońcowa zwaliła mnie z nóg :szok: 94 kg!! Na razie wygląda jakbym była w 2 miesiącu :baffled: nie wiem czy to dobrze czy źle

reklama
Ja od wagi poczatkowej przytyłam 2.5 kg tylko że poczatkowo schudłam z 65 do 62 a teraz waże 67 kg wiec róznicy dużej nie ma :-)

U mnie powoli acz konsekwentnie pnie się do góry.. na plus 5,5 kg od standardowej wagi sprzed ciąży.
Dzisiaj usłyszałam, że przytyłam:-( Nie tylko brzuchowo:sorry: Zaczyna się:confused2: Osiągnęłam już prawie maxymalną moją wagę, jaką miałam kiedykolwiek.. Kiepsko wtedy funkcjonowałam:eek: Teraz to będzie wyzwanie:baffled:

U mnie powoli acz konsekwentnie pnie się do góry.. na plus 5,5 kg od standardowej wagi sprzed ciąży.
Dzisiaj usłyszałam, że przytyłam:-( Nie tylko brzuchowo:sorry: Zaczyna się:confused2: Osiągnęłam już prawie maxymalną moją wagę, jaką miałam kiedykolwiek.. Kiepsko wtedy funkcjonowałam:eek: Teraz to będzie wyzwanie:baffled:

ojej malina a ty spac nie mozesz :):-p

ja się załamałam ... waga po pobycie w Polsce - dziś zaczynam 25 tydzień ... mam na plusie 15 kg !!!! ;( tyle to ja chciałam przytyć przez całą ciążę ... a wystarczyły 3 tygodnie w Polsce i złapałam 8 kg ...

ja się załamałam ... waga po pobycie w Polsce - dziś zaczynam 25 tydzień ... mam na plusie 15 kg !!!! ;( tyle to ja chciałam przytyć przez całą ciążę ... a wystarczyły 3 tygodnie w Polsce i złapałam 8 kg ...
zawsze w pl się tyje...
ja pamiętam w zimę byłam na dietce bo na wesele do sis miałam lecieć...
i co... lot bbył tydziń przed weselem.... to ww ten tydzień tak prybrałam że nikt nie mógł uwierzyć:szok:sama nie wierzyłam że tak się da...
ael po weselu...:sorry: i po powroociee z jakiś tydzieńwszytko wróciło do normy.....

no mam nadzieję, że teraz coś waga przystopuje... choć watpię, bo jak nie ja to dzidzia będzie rosła ... w PL nie jadłam za dużo owoców i warzyw za to jogurciki, pączusie, mięska, itd. to dlatego. teraz wrócę znów do zdrowej dietki :) myślę, że dzidziuś mi za to podziękuje, bo już sam się chyba źle czuł z tym tluszczem w diecie...

Po odstawieniu słodyczy (ale nadal jem lody - podobno przy jedzeniu lodów więcej kalorii się spala niż przyjmuje) moja waga spadła, czyli teraz mam 7 kg do przodu. Przy opuchliźnie zbawienne okazały się jabłka! Przy codziennym jedzeniu jabłek opuchlizna zmniejszyła się, a waga spadła.

reklama
ja to sie znowu strasznie ciesze, ze waga zaczela isc w gore. Przed ciaza nie potrafilam przytyc. Wazylam 48-49kg. W 9 tyg. ważyłam 51kg w 14 tyg. waga spadła mi 1 kg. a zaznaczam, że czułam się świetnie, żadnych wymiotów, nerwów, nic, nie wiem dlaczego chudłam. W 19 tyg. waga pokazała 51kg. Dzisiaj zaczynam 23 tydzień. i mam 55kg:-) Nareszcie zaczęłam przybierać na wadze:-)

Do góry