Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...odświeżam... napiszcie cośDziewczyny, wybieramy się w ostatnim tygodniu kwietnia nad morze. Bez dziecka taka podróż z Wawy to ok 5-6 godzin, planuję teraz robić godzinną przerwę co dwie godziny. Ale i tak martwię się, że małej będzie niewygodnie tyle godzin w foteliku i że będzie płakać... Do tej pory byliśmy kilka razy u rodziców (podróż 3 godziny) i mała przez większość czasu spała, ale jak się obudzi to przeważnie marudzi - nie lubi fotelika.
Jak wasze dzieci znoszą podróże ?
Agrafka moja Madelenka czasem jest grzeczna, a czsem nie. To zalezy od dnia i jej samopoczucia. Zawsze mam ze soba herbatke, i zabawki tak zeby ja czyms zajac. Czesto sprawdzam czy nie ma mokro, a w przerwach karmie ja piersia. Mysle ze 5 - 6 godzin wytrzymie i przeciez mozecie robic czestrze postoje niz zwykle. na pewno bedzie dobrze ;o)...odświeżam... napiszcie coś![]()
agrafka my jechaliśmy teraz ponad 2000 km i Kuba dał rade , też nie przepadał za fotelikiem (pokonywaliśmy zawsze niewielkie odległości) i czasami marudził , ale odkąd posadziliśmy go przodem do kierunku jazdy to jest o wiele lepiej...odświeżam... napiszcie coś![]()
(niestety nogi mu się za bardzo na oparciu uginały i nie mógł ich wyprostować) ,poza tym robiliśmy przerwy średnio co 3-4h w pierwszy dzień bo musieliśmy zdążyc na statek a drugiego dnia już spokojnie mogliśmy stawać częściej i na dłużej :-)