• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wakacje z dzieckiem :)

Doggi - widzę, że Ty wypoczywasz tak jak ja tylko, że ja nie sportowo, ale zwiedzam każdą dziurę w okolicy - autem ostatnio motocyklem. Wydaje mi się, że całkiem porządnie "przerobiłam" całą Polskę. :-)
Ja mam cichy plan na koniec sierpnia w Trójmieście - kuzynka ma kawalerkę w Gdańsku, jutro będzie u mnie to podpytam czy nie mają jakiegoś "okienka", tak do tygodnia. Wolałabym nie jechać sama z Młodą, ale muszę się liczyć z tym, że tak może być. :eek:

reklama
Tak czytam o tych waszych planach i tylko pozazdroscic. My w tym roku nie jedziemy nigdzie, zreszta moj maz teraz ma urlop.
A jak szczerze to pojechała bym na kilka dni sama nad wode, bo uwielbiam pływac- okropna jestem ale trudno tak czuje.

My pewnie nigdzie nie pojedziemy. Na wakacjach przyjada do mnie mama, a pozniej siostra z mezem i dzieckiem, a maz i tak musi pracowac. Do morza mamy kilkanascie kilometrow, wiec bedziemy dojezdzac. Jak sie uda to moze jesienia pojedziemy do Polski, nie bylo mnie juz ponad dwa lata. Niestety mamy dosc daleko, bo pochodze z okolic Rzeszowa i Bieszczad.

forever majorka... mmmmm miód malina... ja mam nadzieje w tym roku zaliczyc hel. bo juz mnie telepie w chacie i strasznie marzy mi się jakiś wyjazd... na przyszły rok jeszcze bue pplanuje... tzn nie myśle o tym... ale chyba pora zacząc :D :P

Hę fajne macie plany wakacyjne.....pozazdrościc.
Ja niestety w tym roku muszę się obejśc bez:-(Starsi chłopcy jadą do polski a my sami:-(Na jakiś tydzień tylko pojedziemy w Norweski góry razem z mamą ,ale to nie to samo co bym była z całą rodziną.Ale za to w przyszłym roku mamy sobie zamiar odbić.

Olaf z Wiką i Jasiem jadą nad morze na 2 tygodnie w lipcu, a my z Bartuniem zostajemy w domku. Potem planuję wyjazd całą rodzinką na wrzesień/październik...

Cinamon, byłam z 2,5 miesięcznym Jasiem w Dziwnowie, dokładnie tutaj http://www.hacjenda.gulliver.com.pl/hacjenda/#oferta
miejsce naprawdę fajne, no i dom stoi przy samym wejściu na plażę, tyle, ze to z W-wy niestety daleko... Właścicielka miała dla nas wanienkę i tym podobne udogodnienia, nie wiem jak jest z łóżeczkiem turystycznym, bo Jasio spał wtedy ze mną.
W każdym razie miejsce polecam, jest ładnie, czysto i miło.

Ostatnia edycja:
Jeśli chce się aktywnie wypocząć w ciekawym miejscu to wydaje mi się, że Pojezierze Brodnickie ma dość sporo do zaoferowanie jeśli chodzi o rodzinne wakacje. W tamtejszym hotelu Głęboczek można i skorzystać z rowerów, wybrać się na spływ kajakami czy uprawiać NW. Poza tym kiedyś dla dzieciaków było tam specjalne spa ;) Dla mam (dla mnie również ;) ) kusząca jest winoterapia :) fajna sprawa taka kąpiel.

od jutra zaczynam szukać na poważnie jakiegoś domku nad morzem na wrzesień. Mam nadzieje tylko że pogoda będzie lepsza niż dziś.
Zeberko do Dziwnowa faktycznie daleko.Skłaniam się raczej do Władysławowa, Dębek, Karwii, no może ewentualnie Hel

reklama
Cinamon, jeszcze ewentualnie mogę polecić Jastrzębią Górę - Willa Amberia, na pewno mają łóżeczka turystyczne, wanienki chyba nie z tego co pamiętam, ale mogło się coś zmienić... Generalnie fajną mają salę zabaw - w razie niefajnej pogody :) Nie wiem jak z miejscami, bo ja rezerwowałam u nich w styczniu na lipiec ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry