Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. W dodatku się przeziebilam i córka też. Mogliby już włączyć centralne ogrzewanie bo zimno w domku.Foxy jak Twój maluszek? Olisiaa też się odezwij do nas.
Przepraszam że wtrącam się w temat ale na głównym zobaczyłam fotke i nie mogłam się powstrzymaćJa chciałam chustę ale już za późno chyba :/ mój mały przeziębiony ;/ i do tego chyba podrapał sobie dziąsło ma spuchnięte i pic mleka nie chce :/ mój 22bedzie miał 3miesiace a ja 24, 26 lat [emoji33][emoji33][emoji33][emoji23][emoji23][emoji41][emoji1591]. Teściowa już na miejscu pierwsza spina za nami , sadzała na kolana małego aż zwymiotował ...:/ przecież on nie siada jeszcze ! A nosi go jak pokraka ze głowa mu zwisa :/ nie wiem jak wychowała 3dzieci a teraz uwaga ! Kupiła mi koszulkę w prezencie z lumpa z napisem "sexy bitch " sikam ona nawet nie wie co to znaczy a mina mojego P. Bezcenna. Hahahaha![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
.zawsze się z niego śmieję bo nie daję rady z jego tekstami.jak kiedyś powiedział że drzwi w domu muszą być białe a chciałam od łazienki zielone to powiedział że dostanie zawału. A co ja zrobiłam? pomalowałam wszystkie drzwi na zielono.a tesc przyszedł i stwierdził że ładnie