Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.ma jeszcze trochę na buzi i klatce piersiowej. Reszta znikłaKasieks nie rozciągasz mu żołądka. I tak ile chce to zje. Moja np. Rano po całej nocy wypije z cyca a potem 120 lub 150ml. Zgodnie z tym co mam na puszce z mlekiem to teraz powinna więcej jeść czyli 150 6 lub 5 x dziennie. Tylko to są średnie dane a każde dziecko jest inne.Mój też zasypia 19-19:30 ale budzi się co ok.3 godziny. Jestem zmęczona ciągłym wstawaniem. Trochę trwa zanim zje a później odbije. dlatego myślę o zagęszczaczu do mleka. czasem daję mu 150 mleka ale nie wiem czy nie rozciagam mu żołądka.
Wczoraj Dominik skończył 3 miesiące. jak szybko ten czas leci.
Zazdroszczę dobrego humoru. U nas Artur od prawievtyg marudny. A jutro wyjezdzamy, aby pradziadka zobaczył. Mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej. Wczoraj dał popis ze nauczył się nowego "slowa"... prycha. Luźno usta i wargi tak ładnie wpadają w drgania gdy wypuszcza powietrze. Słodko to wygladaMy byliśmy dziś na obiadku u rodziców męża. Mały cały czas się uśmiechał do dziadka.później byliśmy u kuzyna.nie widzieli małego od miesiąca i stwierdzili że urósł i zmienił się na buzi. My tego nie widzimy chyba że na zdjęciach albo jak nie mieści się w ciuszki hi hi
Ogólnie mały dziś w super humorze.teraz śpi. Wysypka schodzi.ma jeszcze trochę na buzi i klatce piersiowej. Reszta znikła
![]()
Teraz mamy mleko na receptę i zjada 150 co ok 4:30-5 godzin.czasami nie zjada tyle ale nie płacze że jest głodny więc jest ok.ważne że trochę dłużej śpiKasieks nie rozciągasz mu żołądka. I tak ile chce to zje. Moja np. Rano po całej nocy wypije z cyca a potem 120 lub 150ml. Zgodnie z tym co mam na puszce z mlekiem to teraz powinna więcej jeść czyli 150 6 lub 5 x dziennie. Tylko to są średnie dane a każde dziecko jest inne.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę dobrego humoru. U nas Artur od prawievtyg marudny. A jutro wyjezdzamy, aby pradziadka zobaczył. Mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej. Wczoraj dał popis ze nauczył się nowego "slowa"... prycha. Luźno usta i wargi tak ładnie wpadają w drgania gdy wypuszcza powietrze. Słodko to wyglada