reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wałbrzyszanki

ja chyba tez bym bardziej polegala na dokladnym badaniu wszpitalu niz krotkiej wizycie u tej pediatry. powodzenia unetrologa stanki3. na pewno bedzie wszystko dobrze!!!!!!!!!

reklama
Stanki3 mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni i bedzie w porzadku

a ja byłam dzisiaj u gina-cos mam mało wod płodowych,nie wydolnosc łozyska i lekarz podejrzewa hypotrofie-takze w niedziele wieczorkiem ide do szpitala.trzymajcie kciuki zeby wszystko było dobrze.:-(

Żyrafa napewno bedziemy za Ciebie trzymac kciuki i jak juz wyjdziesz ze szpiala daj zanc jak sie wszystko potoczyło.
Jak lezalam w szpitalu jescze w ciąży to na sali tez była dziewczyna co miało mało wód plodowych, podawali jej kroplowki i spradzali przepływy i było dobrze, musiała lezec ale lekarze mówiliże sytuacja się polepsza, a więc Tobie i Twojej kruszynce życzymy dużo szczescia i oby wszystko było super:tak:

Ale fajnie zobaczyc promienie słoneczne:-) odrazu czlowiekowi cieplej na duszy. Szkoda tylo ze mój synek ma katarek i narazie na spacer nie idziemy:no:
Pozdrawiam wzystkich korzystajcie z pogody:-)
Żyrafa a w ktorym szpitalu bedziesz leżec?? Ja jak bylam w ciąży wybralam sie z mężem do kina do Wroclawia i zaczął mnie okropnie bolec brzuch, nawet chodzic nie moglam i po wielu perypetiach trafiliśmy do szpitala na Brochowie, mila obsluga:-) a okazalo się że mialam kolke nerkową-rany ale bolalo!!!!

Dzieki dziewczynki.Jade do szpitala na Brochow.A ile ta dziewczyna lezała z tymi kroplowkami,juz do konca?

A pogoda taka piekna dzisiaju nas,szok.:szok:

Żyrafa79, ta dziewczyna co ze mna leżała o chyba była w szpitalu do rozwiązania, ale pamietaj że każda kobieta jest inna, kazda ciąża jest inna pomimo tych samych dolegliwości. Trzymaj sie i pamietaj że to dla dobra Twojej małej kruszynki:-)
Napewno wszystkie bedziemy o Tobie myslały i trzymały kciukaski:tak:
A co do pogody to sie nie martw przed nami wakacje i napewno jeszcze wiele slonecznych i cieplejszych dni!!!!!

Dzieki jeszcze raz za słowa otuchy i trzymanie kciukow.Mam nadzieje ze wroce do Was jak najszybciej.

Trzymajcie sie ciepło.Pozdrawiam,papa:-)

Hejka.Byłam w szpitalu,na izbie przyjec zmierzyli mi cisnienie,tetno dzidziusia- stwierdzili ze to moze poczekac do jutra.Kazali mi przyjechac przed8 rano na przyjecie,bo tylko nagłe przypadki sa załatwiane na dyzurze przez weekend.

No to spadam,papatki.:tak:

reklama
czesc dziewczyny

stanki Kubus jest przesliczny, ucaluj go :-)

Zyrafa79 co u ciebie bylas w szpitalu jak malenstwo, odezwij sie

wielka buzka dla wszystkich ciotek BB;-)

Do góry