• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek beflerski - nie tylko dla belfrów;)

kobitki mam nadzieję że moge dołączyc chociaż jestem sierpnóweczką ale też blfrem
uczę chemii i przyrody, od września wracam do pracy, niestety nie tam gdzie pracowałąm wcześniej bo brak godzin, załapałam się na zastępstwo 20godz + wychowawstwo, wcale się nie cieszę ale kasa potrzebna więc muszę wziąść to co jest

jeśli chodzi o urlopy to ja na macierzyńskim byłam od 31 lipca (urodziłan 23 sierpnia dziś roczek mija ;D ) i jak skończył mi sie macierzyński to napisałam podanie o zaległy wypoczynkowy, a że wcześniej byłam na L4 to zaległy wypoczynkowy to było chyba 42 dni (wakacje) a 56 dni jak na L4 było się też w ferie zimowe (dokłądnie nie wiem czy tyle dni ale coś koło tego) na bank w sekretariacie muszą wam powiedzieć i policzyć te wolne dni

reklama
qurcze dziewczyny jestem wkurzona. Miałam od września rozpocząć staż na mianowanego rozmawiałąm z dyrektorem a tu n ic z tego. MOżna po 2 latach przepracowanych w szkole od momentu nadania poprzedniego stopnia. macierzyński sie nie wlicza :( A miało byc tak pięknie:( :-[ :( :( :( :( :( :(

agawa to rozwiałas moje wątpliwości, ja po kontraktowym pracowałam pół roku potem L$ następne pół, no i rok wychowawczy, rozumiem że teraz dwa lata muszę przepracować zanim zacznę mianowanie ???

no niestety. Wyrażnie jest napisane w rozporządzeniu z 1 grudnia 2004 ma przepracowac 2 lata a na jakimś forum edukacyjnym znalazłam to. Rozmawiałąm w sumie z dyrektorem nie wspominał nic ale juz wiem że mało prawdopodobne by udało sie rozpocząć sw tym roku :(

p.s. Witaj u nas gaga

sztuka, widza o kulturze, plastyka itp musi być w szkole - i tego raczej nie zlikwiduje nasz Mistrz :)
ale kasy idzie dużo - coś o tym wiem - obiecałam sobie koniec ze studiami, ale wyjdzie na to że od stycznia chyba rozpocze bib;iotekoznawstwo - ale u mnie na CDIDN koszt 2700 za całe trzy semestry...

jeżeli chodzi o ferie - to mi wytłumaczono że nie nalezą się pieniądze - nalezy się 6 tygodni urlopu - łącznie - resztato dni wolne od pracy - nie urlop - a dowiadywałam się u wielu kadrowych szkolnych.

agawa1 pisze:
qurcze dziewczyny jestem wkurzona. Miałam od września rozpocząć staż na mianowanego rozmawiałąm z dyrektorem a tu n ic z tego. MOżna po 2 latach przepracowanych w szkole od momentu nadania poprzedniego stopnia. macierzyński sie nie wlicza :( A miało byc tak pięknie:( :-[ :( :( :( :( :( :(

agawa, miałaś na myśli macierzyński, czy L4?

azik pisze:
jeżeli chodzi o ferie - to mi wytłumaczono że nie nalezą się pieniądze - nalezy się 6 tygodni urlopu - łącznie - resztato dni wolne od pracy - nie urlop - a dowiadywałam się u wielu kadrowych szkolnych.

no to kaso ŻEGNAJ!!!

za tydzien bede juz po konferencj :(
zmartwilyscie mnie tym ze nie moge podjac teraz stazu na mianowanie bo mialam macierzynski, no chyba ze moj dyrektor nie zna tych przepisow. oby!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry