• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek beflerski - nie tylko dla belfrów;)

ja zaniosłam dyrektorowi ośwaidcznie z prośbą o przerwy na karmienie, a on na to, że bedzie musiał zmieniać cały plan. Ja, że nie, bo on może mi udzielić takiej przerwy po lekcjach, więc on na to, że nie rozumie o co mi chodzi!!!

cóż, zostawiłam to oświadczenie w sekretariancie i zobaczymy jaka będzie jego odpowiedź.

Mogę zacząć staż. Nie wiem czy cieszyć się z tego, czy nie?????

A! I dostałam 3% dodatku do pensji: wysługa lat!!! Ale jaja, a ja taka młoda ::)

reklama
Kinga, mam chyba tak samo jak ty, dwa razy po pięć godzin, ale dyrka nie zamierza mi płacić... Dzisiaj znowu była granda, co przerwę byłam na dywaniku, tak sie franca uparła, zeby mnie przekonać do dobrowolnej rezygnacji. Ciekawe w imię czego???
nie mam siły do niej, ale chyba sie poddam, bo mnie baba sterroryzuje... >:( to ja już wolę mieć święty spokój...

Kubas biedny przyssał się dzisiaj jak odkurzacz, jak wróciłam
nie chce pić z butelki, musi miec cyca
przytuliłam sie do niego i zasneliśmy oboje

tęskniłam za nim okropnie...

i cooo??? Mam zmieniony plan ::) Mój dyrektor powinien w ministerstwie pracować, to wszedzie byłyby oszczędności ::) Chyba cieszę się z tej zmiany, bo codziennie mam po 4 lekcje :) I problem z głowy

No tak, a u mnie 3 dyrektorów = 3 facetów ::) I szukaj tu wspólnego języka!
Ja mam 10 godzin lekcyjnych i 4 okienka!!! Jak tak dalej pójdzie (bo plan jeszcze lekko ruchomy), to dojdę do połowy wymiaru w okienkach ::) To chore jakieś. Jedyny plus, że te okienka mam razem w jeden dzień, więc chyba do domu bedę jeździć na ten czas. Uczę w trzy dni, dwa razy do 15.00, a raz mam tylko rano dwie lekcje.
Ej, już tęsknię za czasem spędzanym na luzie w domku z Jasiem!

no widzisz kinia :) No a u mnie nadal czekanko bo plan do zmian jak na razie mam 3 dni gdzie można by dodatkowa godzinke ale okienka sa. Dyro mi obiecał że tak mi zmieni plan żeby coś dało sie uszczknąć. pożyjemy zobaczymy

hej - dyrektor powiedział, że wszystko co mi się nalezy dostanę..

tylko mam napisać wniosek - co pisałyście we wniosku?

reklama
Hej
Długo nie zaglądałam, bo pracy kupa...Mam 26 godzin (4x5h i w piątek 6), zero okienek.
Żadnego zaświadczenia nie zanosiłam, bo i tek mam taki plan, że nie narzekam. Ale za to po pracy- szybko do domu i ... brakuje mi czasu na wszystko!!!Mam nadzieję, że w weekend nadrobię wszystko do szkoły i będę mogła tu bywać, bo jak do tej pory to nie miałam już siły wieczorkiem uściąść przed kompem i sobie z Wami pogadać.
Trzymajcie się dzielnie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry