• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek beflerski - nie tylko dla belfrów;)

reklama
Pytia co jest nie tak??? Ja mam spoko szkołe może sie przeprowadzicie??

A ja ślęcze nad planem rozwoju zawodowego i oczopląsu dostaje. NA dziś chyba z tym koniec a jutro zamiast z dzidziorem to z kompem sie bede bawiła plan wychowawczy musze napisać - zero pomysłów, arkusze wypełnić i oczywiście dziennik. :(no i na dodatek do teściów musze jechać brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - teść miał imieniny :(

Złożyłam wniosek, napisałam plan rozwoju...mogę podeslać, jakby kto chciał. Dla nauczyciela w szkole podstawowej, polonisty i opiekuna SU... :D
Nie wiem, czy wspominalam, że mam 6 godzin ponad etat. I furę dodatkowychobowiazkow- samorząd, szkolna gazeta, kolo plastyczne...ale cieszę się z pracy. U nas atmosfera możliwa, dyrekcja świetna, dla matekpracujących zero problemow. Ostatnio moj maluch zachorowal, to w środku lekcji skakalam nakarmic go, bo tylko piers ssal- koleżanka na 20 minut za mnie pilnowala klasy. samochodem tam i z powrotem mam 10 minut, 10 na karmienie... ;D
Na czwartek mamy oddac plany wynikowe, plany pracy organizacji...a po lekcjach rada szkoleniowa na temat mierzenia jakości pracy szkoly...i juz dostalam konkurs i kurs dla nauczycieli, w ktorych klasie jest dziecko z adhd..

kelts już wysyłam i jeśli chodzi o nauczyciela starającego sie o mianowanego to tak!!! w dniu złożenia podania plan

gaga byłabym wdzięczna zawsze można coś podpatrzeć :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry