• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek beflerski - nie tylko dla belfrów;)

Ja byłam dziś na korepetycjach - pierwszy raz od zakończnia mojej pracy w szkole, czyli od stycznia 2005. Chłopaczek fajny, ale podtrzymuję swoje zdanie - do szkoły nie wracam!

reklama
Kinga i masz czego zazdrościć:tak: :tak: :tak: . Ja taka zawistna byłam jak Tobie się zaczynałay...:-(
Ale ja już od wtorku siedzę sobie z Małą w domu:-) bo była przeziębiona:zawstydzona/y:

wy mialyscie feria a ja jestem nauczycielem nie feryjnym pracuje w trybie ciagłym i nici z ferii pracowalam ale nie bylo az tak źle

Kinga i masz czego zazdrościć:tak: :tak: :tak: . Ja taka zawistna byłam jak Tobie się zaczynałay...:-(
Ale ja już od wtorku siedzę sobie z Małą w domu:-) bo była przeziębiona:zawstydzona/y:

ja wiedziałam, że byłaś zazdrosna, tylko ćwiczyłaś silną wolę i opanowałaś się... Będę brała z Ciebie dobry przykład...

nie martwcie się: WSZĘDZIE DOBRZE,GDZIE NAS NIE MA... Nieraz zamieniłabym się na pracę... Teraz mam okienko... Czytam co u Was... :-)

reklama
proszę o pomoc

potrzebuje scenariusz przedstawienia na dzień kobiet z max 1 rolą żeńska (chłopcy nie cierpią sie prezbierać za kobiety) i najlepiej do 4 aktorów...

albo coś co można przerobić na role męskie, nie musi być związane z tematem...

z moimi uczniami ciezko robić przedstawienia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry