• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek beflerski - nie tylko dla belfrów;)

reklama
znalazłam i nawet jacyś chetni sie znaleźli - teraz tylko próby :(

Pytia - ja tez znaczynam tydzien od wtorku...

fajnie tak :)

tylko wczoraj musiałam jechcac na radę...

dziewczyny pomożcie robie awans zawodwy czy ktoras z Was pisala moze sprawozdanie z awansu stazysty? jesli tak powiedzcie jak to zrobic bede wbardzo wdzieczna

No to lipa! Właśnie sie dowiedziałam, ze macierzyński nie wlicza się do 13-stki, a tak sie nastawiłam na te pieniądze... :wściekła/y: Jakieś marne grosze dostanę...:wściekła/y: :wściekła/y:

mhm, dostaniesz za to co wypłacał Ci zakłąd parcy a nie ZUS, czyli ciągłę zwolnienie powyżej 30 dnia (wypłacane z zasiłku chorobowego ZUS) też się nie wlicza do 13

Idą święta trochę luzu można coś popisac. ;-) Co prawda zaglądać się starałam i śledzić wątki ale na pisanie czasu brakowało.Za chwile matury i już się boję
viola30 jak masz jeszce ten problem ze sprawozdaniem to napisz na prv poszukam czegoś bo miałam takie cuś u chorej dyrki :)

azik jakoś u mnie to sie nie sprawdziło tzn pracowałam przez 9 miesięcy poprzedniego roku i w grudniu poszłam na l4 takie długie tzn że jak dostałam mało kapuchy to mnie orżneli ???:szok: :szok: :szok:

reklama
Jak tam dziewczynki przedmaturalna gorączka w waszych szkołach?
Jak pomyślę o siedzeniu całymi dniami na ustnych to mi się niedobrze robi...brrr

A wczoraj zdałam na mojej podyplomówce historię sztuki na piątkę :) Cieszę się, bo lubię ten przedmiot i zależało mi na dobrej ocenie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry