• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek beflerski - nie tylko dla belfrów;)

Wczoraj moi uczniowie (2 klasa gimnazjum) zapytali mnie, czy to prawda, że jak dziewczyna za "młodu" sięgnie po papierosy, to jej piersi nie urosną :-D:-D:-D

Odpowiedziałam szczerze, że takiej teorii nie znam ;-)

A na końcu języka miałam zdanie, że nie wiem, bo nigdy nie paliłam i mi urosły :-D:-D:-D

reklama
a ja też nie paliłam i mi nie urosły - znaczy sie urosły ale dopiero po ciazy a teraz oklapły :(

jeszcze 12 dni w pracy w szkole i 13 dni w 17 dni w przedszkolu...

nie wiem co mam zrobić, nie wiem czy mam siłę na uczenie sie wszystkiego od nowa, ale bez pracy tez zostać nie mogę...

w przedszkolu nie jestem twórcza - nie pamiętam piosenek, zabaw, za głęboka woda sie dla mnie zrobiła, a ja zapomniałam ja sie pływa !!!

Azik, ja chyba nie w temacie, jaka zmiana?
Ja mam luźny tydzień, bo klasy, w których uczę na wycieczkach, w całym tygodniu mam tylko 1 lekcję i konferencje jutro :):):)
no i byle do wakacji

Pracuję już w przedszkolu popołudniami, od września mam mieć grupkę najmłodszych 2-3 latków.

Pani znalazła mnie sama po moich aplikacjach sprzed 6 lat...

a ja nie wiem co mam robić :(

w Trzebieży praca juz się kończy, jak zostanę to w intenacie - a nie wiem czy mam na to ochotę.

azik - jeśli masz wybór: albo zostać bez pracy albo wziąć to przedszkole, to chyba to drugie jest sensowniejsze. Masz całe wakacje na przypomnienie sobie wierszyków i piosenek, a w końcu przyda ci się to też przy twoich chłopakach :)

reklama
jejku, zaczynam mieć dosyć piaskownicy...

piasem mam wszędzie - nawet po kąpieli go czuję :(

w sumie z małymi przerwami cały dzień w piasku (w pracy, a potem jeszcze z maluchami pod domkiem)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry