• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek beflerski - nie tylko dla belfrów;)

reklama
Mamy nauczycielki

mam prośbę potrzebuję chętnych do wypełnienia ankiety o wypalneiu zawodowym

a że nie mogę znależć wszystkich @ prosze o info na gg z mailem waszym, a przeslę wtedy ankietkę

proszę :)

moje gg 2131145

dużo tego

tylko ten tydzień, czy następny też taki ??

w piątek zadziwiłam dzicko w szkole mówiąc że ja też mam dosyć ich prac klasowych...

Uffffffffffffffff
Ledwie żyję...
Ale najgorsze za mną. W przyszłym tygodniu już tylko 1 dzień pytania na maturach i z głowy. :)

Dziś znalazłam się na drodze lotu papierka... Zapytałam kto rzucił? Nikt się nie przyznał... Muszę wynaleźć 100 przykładów dla całej klasy. Może im się odechce takich zachowań i nabiorą na drugi raz odwagi cywilnej....

Ależ sie podkurzyłam.

ale Ty wredna... :)

najbardziej wkurzające jest to że dziecaki jeszczę zazwyczaj zapierają się że to nie one, że nic się nie stało - zamiast po prostu wstać i powiedzieć przepraszam, ech

może nasze dzieci (prywatne) uda się tego nauczyć...

Kinga - tylko miesiąc :-D :-) :tak:

reklama
a ja po okropnie cięzkim tygodniu, w tym hospitacji w szkole, dwóch dniach samej na grupie w przedszkolu (o czym dowiedziałam się na 5 minut wcześniej) - pod czujnym okiem rodziców i pani psycholog :)

w tym tygodniu siedzę na L4 - i jakoś tak głupio się czuję, ale dobrze mi :)

jak wócę do pracy to zostanie mi 16 dni pracy w szkole i 20 dni pracy w przedszkolu i WAKACJE :)

i kolejna zmiana w zyciu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry