• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek dla mam karmiących piersią

Blanczorek cyca ciągnie w dzień 3 razy ale na zasadzie popicia bo krótko ssie, jedynie po kąpieli długo ssie. W nocy 2-3 czasami częściej ale to nie jest głód tylko picie albo chęć bliskości. A tak to je kaszkę, zupkę na gęsto, owoce ze słoiczka, kromeczkę chlebka z wędlinką. Potrafi całego banana wciągnąć.

reklama
Wczoraj byłam u endo z moja tarczycą i pani mnie zapytala, czy ktoś mi powiedzial, że jak karmię piersią, to powinnam brać wit D :eek: ja biorę witaminy te co w ciąży,ale ta pani powiedziała, że tam jest za mało tej wit.... wiecie coś na ten temat ?

Perla - teraz chyba kwas foliowy możesz sobie łykać, a potem jakoś bierze się witaminki np Feminatal - ja do tej pory je łykam ;-)i mi w sumie żaden lekarz nie mówił nic o dodatkowej witamince D :sorry: a Ola to już ma chyba zarośnięte ciemiączko, więc jej to już od dawna tej witaminki nie daję :tak:

reklama
witaminki te dla ciezarnych biore caly czas ze wzgledu na karmienie, a w tych co biore jest kwas foliowy w zalecanej dawce! mojemu Krisowi jeszcze ciemiaczko nie zaroslo i lekarz kazal dawac! musze sie w takim razie dopytac czy ja tez mam dodatkowo brac... kurcze teraz to juz wogole ruina bede, 1 wyciaga z cyca, 2 z brzucha... moze dodatkowy wapn powinnam brac?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry