reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Kobiety moje cudowne! Co sie odwlecze to i tak predzej czy puźniej da nam to szczęście:) wiem że to mega trudne, ale przyjdzie na nas czas w najmniej oczekiwanym momencie.. :)

Ja jutro obchodzę już 5 urodziny mojego wyczekiwanego, przez dwa lata starań, tęczowego bobaska..

Doczekałam sie go.. każda z nas sie doczeka 💪❤️

reklama
Kobiety moje cudowne! Co sie odwlecze to i tak predzej czy puźniej da nam to szczęście:) wiem że to mega trudne, ale przyjdzie na nas czas w najmniej oczekiwanym momencie.. :)

Ja jutro obchodzę już 5 urodziny mojego wyczekiwanego, przez dwa lata starań, tęczowego bobaska..

To wszystkiego najlepszego dla synka ❤️
A jak u Ciebie z cyklem? Kiedy będziesz testować, coś jest na horyzoncie?

Wszystkiego najlepszego! 🥰

My dzisiaj świętujemy roczek młodszego 🥰

To wszystkiego najlepszego dla synka ❤️
A jak u Ciebie z cyklem? Kiedy będziesz testować, coś jest na horyzoncie?
Dziekuję:)

U mnie dziś 4 dzień cyklu. @ rozkrecona taka ze wczoraj w pracy znowu mnie zalalo.. na szczęście w pracy mam w szafce ubrania na przebranie … ufff ale bardzo dziwna ta @ …
Wszystkiego najlepszego! 🥰

My dzisiaj świętujemy roczek młodszego 🥰
Dziekuję i dla Waszego maluszka Sto lat!! 🥳 niech rośnie duży i zdrowy :)

Wszystkiego najlepszego dla solenizanta. Mój synek w marcu będzie miał 5 urodziny a młodszy 2 😆

Wczoraj byłam u kuzynki męża M. (jedna z nielicznych normalnych w jego rodzinie) ma 3 dzieci - dwóch chłopców 8 i 4 lata i 9mc dziewczynkę. Mała jest na piersi (jakiś czas temu obraziła się na butelkę i przy ząbkowaniu totalna mamoza).
Dowiedziałam się od M. ,że mojego męża siostra stwierdziła ,że "karmienie piersią jest obrzydliwe" ...
Że co kur🤬🤬? Jak tak może matka do matki,kuzynka do kuzynki...
Powiedziałam M.,że setki razy karmiłam przy niej Basię i nigdy nic nie mówiła na ten temat a ona,że najwidoczniej mówiła, tylko nie przy mnie... Bosz...ale się zagotowałam... Co za babsko okropne...

Wczoraj byłam u kuzynki męża M. (jedna z nielicznych normalnych w jego rodzinie) ma 3 dzieci - dwóch chłopców 8 i 4 lata i 9mc dziewczynkę. Mała jest na piersi (jakiś czas temu obraziła się na butelkę i przy ząbkowaniu totalna mamoza).
Dowiedziałam się od M. ,że mojego męża siostra stwierdziła ,że "karmienie piersią jest obrzydliwe" ...
Powiedziałam M.,że setki razy karmiłam przy niej Basię i nigdy nic nie mówiła na ten temat a ona,że najwidoczniej mówiła, tylko nie przy mnie... Bosz...ale się zagotowałam... Co za babsko okropne...
Ostro...ale ja np nienawidzę karmić piersia jakkolwiek to brzmi i też tego nie robię, ale mówić do matki że karmienie jest obrzydliwe? 🤯

Ja karmiłam moją córkę rok i 7 miesięcy, był to ciężki czas dla mnie… traumę mam. Wiem na pewno, że jeśli uda się zajść w kolejną ciążę i urodzić dziecko to nie podejmę się karmienia piersią.

reklama
Dziewczyny mam okres 3 dzien czyli rozpoczął się ostatni cykl pauzowania 🥳 zakupiłam dzis w promocji testy owulacyjne zeby byc przygotowanym juz na kolejny miesiac. Nigdy w sumie nie używałam i udało sie trzy razy ale chyba bycie na kreskach zobowiązuje 🤣

Do góry