reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

smutna ps ja z innego wątku, ale tez staraczka, natknełam sie przypadkiem
wiesz ja tam widzę kreseczki:))) bardzo słabe bo pewnie jeszcze male stęzenie hormonu hcg w moczu.Poczekaj na termin @ i zrob z porannego moczu-zobaczysz ze będzie ciemniejsza jestem pewna:tak: i daj koniecznie mi znac ok?bo jestm bardzo ciekawa...chodz i pewna zarazem:tak:

reklama
kreseczki się pojawiły po 3 minutach ;)
lepiej są widoczne na żywo :D
jutro testu nie robię, kolejny w poniedziałek :)

na pewno dam znać co u mnie ;)

Smutna ps ... ja równiez widze kreseczki, bardzo słabiutkie ale są ... a jeszcze Ci powiem, że u mnie bylo identycznie ... a teraz ta bladziutka kreseczka ma ponad 2 latka ;-) ... powodzenia i czekam na wieści :tak:

wszystkie znajome i dopiero poznane dzieczyny pozdrawiam :-);-)

dziękuję dziewczyny za dobre słowa i cień nadziei ;)
jutro powtarzam test ;)
temperatura nie spada, więc muszę czekać ;)

no i niestety jedna krecha.
cień się dopiero po 40 minutach pojawił :(
nie dostałam dziś testów pocztą i muszę czekać do jutra.
ale jak jutro znów tempka spadnie, to już nie będzie sensu…

reklama
Do góry