Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
pierwsza cesarka byla dlatego ze rozeszlo mi sie spojenie lonowe a druga z powodu braku postepu porodu mialam male rozwarcie i bole parte.Aco do szwu to nie ciagnie mnie tylko wiazadla troche ciagna
Edyta to tym bardziej gratuluję kolejnego dzidziusia. To juz taka konkretna rodzinka jak u mnie w domu ja i dwóch braci.
A powiedz masz chłopca i dziewczynkę? Czy dwóch chłopców albo dziewczynki?
Fajnie dwa łobuziaki. Ja chciałabym jeszcze jedna dziewuszkę ale jak bedzie chłopiec to do pary. My z pierwszym prawie dwa lata staran a teraz w 10 msc i niespodzianka ale bardzo sie cieszębi jak zadługo bymsię zastanawiała to może juz bbym się nie zdecydowałą a tak jest i juz .
Moze tym razem będziecie mieli córcię.
Ja mam roczną córcię Maję. cesarkę miałąm ze względu na wade nerek i macicy ale nawet bez tego byłoby cięcie bo małą była ułozona posladkowo. Mam nadzieje ze tymrazem tez bedzie wszytsko dobrze.
:-)hej popołudniowo ja właśnie zaliczyłam drzemkę ale M grzecznie mi towarzyszył haha nie ma to jak poleniuchować przy niedzieli
serdecznie witam nowe Lutóweczki Aga, Edyta :-)