AniaForever
Polinezja i Jamajka
Dziewczyny z cyferkami w loginie, wiecie że zanim napisałyście to mi do głowy nie przyszło że to może oznaczać wiek?? Możecie przyjąć założenie że reszta świata też jest taka domyślna jak ja (chociaż w sumie to mnie trudno uznać za normę, bo od jakiegoś czasu czuję się delikatnie rzecz ujmując ociężała umysłowo), a jeżeli faktycznie ktoś się będzie upierał żeby to jako wiek interpretować no to też super (zawsze lepiej mieć tych lat mniej niż więcej;-))
Piszecie że nie możecie jeść mięsa, albo owoców itd, a ja jestem jak odkurzacz i aż się boję pomyśleć jak to się skończy. Jem i smakuje mi absolutnie wszystko od mięsa począwszy, przez chipsy, nabiał, warzywa i owoce a na słodyczach skończywszy. Nawet śledzie których za bardzo nie lubiłam teraz mi smakują jak diabli. Zepsuła mi się waga w domu, więc jak się za tydzień u lekarza zderzę z rzeczywistością to mogę stamtąd o własnych siłach nie wyjść.
Piszecie że nie możecie jeść mięsa, albo owoców itd, a ja jestem jak odkurzacz i aż się boję pomyśleć jak to się skończy. Jem i smakuje mi absolutnie wszystko od mięsa począwszy, przez chipsy, nabiał, warzywa i owoce a na słodyczach skończywszy. Nawet śledzie których za bardzo nie lubiłam teraz mi smakują jak diabli. Zepsuła mi się waga w domu, więc jak się za tydzień u lekarza zderzę z rzeczywistością to mogę stamtąd o własnych siłach nie wyjść.