reklama
No własnie Pysia ma racje.Trzeba było odmówić, ale wyjasnic dlaczego nie możesz. Praca nie zajac nie ucieknie
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
A ja jutro mimo l4 i zalecen by lezec musze isc do pracy na troche...
Dzis rano dzwonil szef i mnie prosil...
Kochana jak musisz to idź, ale uważaj na siebie bardzo Cię proszę

Teraz mam ochote na shake waniliowego z mc donalds![]()
Haha miałam miałam

No tak....niektórzy są faktycznie bez jakichkolwiek norm moralnych!Eh z tymi szefami
Ech, nie radzą sobie. Muszę wziąć trochę dokumentów i w domu popracowac. Poza tym dwa wazne pozwy do sądu musze napisac, a nikt poza mna tego w firmie nie zrobi. Wiec pojade na 2 godzinki, zbiore materialy dowodowe i wroce.
Dlatego ja bardzo szybko realizuje pierwsza zachcianke żeby nie uciekła. Hi hi z udało mi sie zjeśc bułkę z serkiem i pomidorem . jestem z siebie dumna.Haha miałam miałamdwa tygodnie temu.... tylko raz niechcący przed shakiem zjadłam kilka frytek... i mi przeszło :-(
A u nas jest, ale ja przeciez musze lezec, a nie ma kto mi przywiezc...![]()
Beata a skąd jesteś
A ja jutro mimo l4 i zalecen by lezec musze isc do pracy na troche...
Dzis rano dzwonil szef i mnie prosil...
Ech... ja bym chyba nie poszła - jak masz zalecenie by leżeć....
Jak po shake'a nie jedziesz to do pracy tym bardziej nie powinnać;-)
To o tyle dobrze, że masz możliwość pracy w domu, na spokojnie...Ech, nie radzą sobie. Muszę wziąć trochę dokumentów i w domu popracowac. Poza tym dwa wazne pozwy do sądu musze napisac, a nikt poza mna tego w firmie nie zrobi. Wiec pojade na 2 godzinki, zbiore materialy dowodowe i wroce.
reklama
Kochana jak sobie nie radzą to powinni Ci sami to przywieśąć im łatwiej niz Tobie teraz.Ech, nie radzą sobie. Muszę wziąć trochę dokumentów i w domu popracowac. Poza tym dwa wazne pozwy do sądu musze napisac, a nikt poza mna tego w firmie nie zrobi. Wiec pojade na 2 godzinki, zbiore materialy dowodowe i wroce.