reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Ech, nie radzą sobie. Muszę wziąć trochę dokumentów i w domu popracowac. Poza tym dwa wazne pozwy do sądu musze napisac, a nikt poza mna tego w firmie nie zrobi. Wiec pojade na 2 godzinki, zbiore materialy dowodowe i wroce.

A u nas jest, ale ja przeciez musze lezec, a nie ma kto mi przywiezc...:sorry:

Beata a skąd jesteś :D może Ci podrzucę :) (edytuję bo przecież masz napisane - chyba mi na mózg padło...)

A ja jutro mimo l4 i zalecen by lezec musze isc do pracy na troche...:eek::eek::eek:
Dzis rano dzwonil szef i mnie prosil...

Ech... ja bym chyba nie poszła - jak masz zalecenie by leżeć....
Jak po shake'a nie jedziesz to do pracy tym bardziej nie powinnać;-)

Ech, nie radzą sobie. Muszę wziąć trochę dokumentów i w domu popracowac. Poza tym dwa wazne pozwy do sądu musze napisac, a nikt poza mna tego w firmie nie zrobi. Wiec pojade na 2 godzinki, zbiore materialy dowodowe i wroce.
To o tyle dobrze, że masz możliwość pracy w domu, na spokojnie...

reklama
Kochana jak sobie nie radzą to powinni Ci sami to przywieśąć im łatwiej niz Tobie teraz.

Do góry