Dziewczyny ja w poprzedniej ciąży przyttyłam 9 kilo a po porodzie szybko zrzuciłam nawet nieweim kiedy 15. Spokojnie przy dziecku jest tylebiegania ze to dobra gimnastyka.Ej Laski! będziemy fajne, sexy Pulpety i już :-):-) z fajnymi dzieciakami :-)![]()
reklama
Pysia w ciąży czesto lubi sie to czego wcześniej się nie cierpiało albo odwrotnie. A ja bym zjadła pomidorówke taka z makaronikiem chyba trzeba bedzie nagotować.A propo pulpetów, to łwasnie zjadłam dwa talerze rosołu (pierwszy raz w zyciu gotowałam) i mam ochotę na 3 :-). Nic by w tym moze dziwnego nei było, ale ja nie cierpiałam rosołu![]()
ja nosiłam 75 B, obecnie mam 70F i jest super wygodnie. Jak poszłam pierwszy raz mierzyć to mierzyłam 70D. I nagle się okazało ,że te staniki duzo lepiej leża niz magiczne 75B, kóre zawsze nosiłam. Miseczka powinna isę opierac na żebrach nie na piersi. Pierś "zbiera" niemalze z pleców, także jest czym to wypełnic. Obwód liczy się: bardzo ciasno zmierzony obwód, nastepnie odejmuje się 5 cm i zaniża. Czyli mierzymy się np. 77, odejmujemy czyli mamy 72 i zanizamy czyli 70. Miseczkę sprawdza się w odpowiednich tabelach. I w końcu stanik trzyma się tam gdzie trzeba na placach jest idealna linia prosta, a anie pałak w stronę szyi.
Ech to ja mam na pewno zle dobrany...Moze obwod jest ok, ale miska na pewno za mala. Robi mi sie palak na plecach.

i własnie na tym to polega. A potem tych boczków nie trzeba już "przekładac" bo one zostaja już jako piersi.
no to ja sie muszę mocno opychac bo jak nic nie przytyje to nawet z pleców nie będę miała co ściągac

kobietki a tak na prawdę to już się nie mogę doczekac kiedy będę miała duży brzuchol, i będę czuc ruchy dzidzi... ehhhh na rzie to nic tej ciąży po sobie ie widzę.. no może poza tym że stanik muszę zmienic bo te co mam są za małe.... ehhh
Dziewczyny ja w poprzedniej ciąży przyttyłam 9 kilo a po porodzie szybko zrzuciłam nawet nieweim kiedy 15. Spokojnie przy dziecku jest tylebiegania ze to dobra gimnastyka.
No ja w poprzedniej ciazy przytylam 14 kg i niestety dlugo mi zajal powrot do wagi wyjsciowej...

No ja wiem ze rożnie to bywa ale ciążą to czas kiedy mozna sobiena to i owo pozwolić. Ja narazie jeszcze nic nie przytyłam i też sie martwię bo anemia, ale dzidzia rośnie.No ja w poprzedniej ciazy przytylam 14 kg i niestety dlugo mi zajal powrot do wagi wyjsciowej...![]()
Dziewczyny ja w poprzedniej ciąży przyttyłam 9 kilo a po porodzie szybko zrzuciłam nawet nieweim kiedy 15. Spokojnie przy dziecku jest tylebiegania ze to dobra gimnastyka.
dziewczynki...my z moim Misiem planujemy 7 miesiecy po urodzeniu naszej perelki wziac slub i zrobic piekne wesele...i ja wlasnie boje sie czy to bedzie wystarczajaco czasu zebym zdazyla wrocic do formy...boje sie ze nie zrzuce tych kilogramow po ciazy
reklama
ja dziś cały dzień wcinam kajzerki z kotletami wszelkiej maści teraz poszłam nasmażyć mielonych
...masakra...jak narazie trzymam się wagi przytyłam tylko 1kg nie jest źle, ale przed ciążą było 85kg wiec będzie ciężko się ruszać
i pewnie w ciąży będę się toczyć a nie chodzić ha ha ha 
jak taki walec, chudna mi nogi rece tyłek ale rośnie brzuch już mam portki z gumkąbo jak zakładam zwykłe to cisną i boli brzuszek 
ale mam do was pytanie też macie takie uczucie suchosci w nosie, normalnie masakra wiecznie sucvho i zatkany, nawilżacz powietrza nie pomaga zbyt znacznie...

ale mam do was pytanie też macie takie uczucie suchosci w nosie, normalnie masakra wiecznie sucvho i zatkany, nawilżacz powietrza nie pomaga zbyt znacznie...