reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Ilonaaaaaaa Ty mała glizdko!!!udawałabyś chociaż jak gibaga że Ci przykro noooo naślę moje dziecię z łopatką na Twoje!!!!

Haha jak mój syn będzie starszy to uważaj! :-p zrobi hadzia ! odda i będzie Twój płakał hehehe:rofl2:

nooooooo dooooobra !! przepraszam, że zepsułam Ci zabawę :rofl2::-)

Haha jak mój syn będzie starszy to uważaj! :-p zrobi hadzia ! odda i będzie Twój płakał hehehe:rofl2:

nooooooo dooooobra !! przepraszam, że zepsułam Ci zabawę :rofl2::-)

haaa a jednak się wystraszyłaś:-p

to zmieniam to:
ja Ci proponuję "MałaGlizdka" albo "Chwalipięta" albo "PodbieraczkaPierwszeństwa" ;-);-):-p:-p
na:
"..." eee nie wiem:-D:-D:-Dale na pewno coś miłego!!!!:-D:-D:-D

każdy kto chce, czyli wszyscy:-D:-D:-D
trzeba zrobić jakiś dzialik zamknięty, tylko dla nas :tak:
Tyyy Gibaga, a weź Ty się trochę opowiedz o sobie co??co robisz w tym USA i gdzie dokładnie i po co, chyba że coś przegapiłam;-)

WOW look at that attitude rofl:p jk
Ja juz gdzies o sobie cosik tam skrobnelam haha:sorry:
A co bys dokladnie chciala wiedziec?????
Mieszkam w USA od 6 lat...rzucilam biotechnologie w Olsztynie i wyladowalam w Michigan ...a ze jestem uzalezniona(na leczeniu) haha od World of Warcraft...tam poznalam swojego mezusia i tak sobie zyjemy teraz razem od roku:p
Jestem menagerem do spraw customer service w Wal-mart company ...nie wiem co jeszcze nie ma sie czym chwalic:p

zdjecia dodalam do albumu dla bardziej zainteresowanych:tak:

reklama
Do góry