Anisen - ja idę w poniedziałek do lekarza, mogę jeszcze ewentualnie przed wizytą w poniedziałek powtórzyć to badanie, jak myslisz, to dobry pomysł i czy mam powtórzyć tylko po 1 godzinie na razie, bo taki robiłam???? Doktorka wiedziała że o tydzień za wcześnie mnie wysyła na to badanie - bo mówiła coś takiego, więc może się wstrzymam do wizyty.Gosiu Twój wynik jest powyżej ale bardzo niewiele. Jest w granicy niejednoznaczności. Wiec na razie nie ma co sie stresować. Ja bym zadzwoniła do lekarza podała mu wyniki i zapytała kiedy zrobic to 2 obciązenie. Mi lekarz powiedział ze jesli będzie w tej granicy to mam je zrobic jeszcze przed wizytą czyli w ciagu kilku dni.
Właśnie mi siostra powiedziała że to badanie bardzo obciąża organizm i na to trzeba mieć skierowanie , Anisen Ty miałaś??? i że mi tak bez skierowania nie zrobią. Ja oczywiście robiłam prywatnie, ale miałam kartkę od lekarza.
Ostatnia edycja:
mam nadzieje, ze tez bede miala taki niski cukier, ale to dopiero gdzies za miesiac, bo moj lekarz zleca to badanie najwczesniej po 24 tygodniu ciazy. No chyba, ze sa wczesniej jakies wskazania do tego.
ale mnie baaardzo smakowala 

:-( Nadal mam lekka goraczke. A na noc jestem kompletnie sama bo tesciowie wyjechali na weekend (chwala im za to
ale prynajmniej mój Ł dzwonił i jak zasze wprawił mnie w cudowny nastrój