reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
muszę się zmusić i ruszyć na zakupy...nie mam dziś dobrego nastroju bo mnie mama wkurza z ojcem....maja do mnie pretensje że nie chce odwiedzać dziadka w szpitalu....a ja się boje ze coś znowu załapie, jest jakaś epidemia szaleją wirusy pogoda słaba i dodatkowo ja osłabiona ciągle a oni mi każą po szpitalach wysiadywać w siedlisku zarazków.....masakra jakaś ......

ale jak widać nie każdy rozumuje jak ja....mają prawo do swojego zdania ale znając moje nie powinni mieć do mnie pretensji.....

muszę się zmusić i ruszyć na zakupy...nie mam dziś dobrego nastroju bo mnie mama wkurza z ojcem....maja do mnie pretensje że nie chce odwiedzać dziadka w szpitalu....a ja się boje ze coś znowu załapie, jest jakaś epidemia szaleją wirusy pogoda słaba i dodatkowo ja osłabiona ciągle a oni mi każą po szpitalach wysiadywać w siedlisku zarazków.....masakra jakaś ......

ale jak widać nie każdy rozumuje jak ja....mają prawo do swojego zdania ale znając moje nie powinni mieć do mnie pretensji.....
PRZYKRO MI A CO SIE STALO DZIADKOWI ?MAM NADZIEJE ZE TO NIC POWAZNEGO. MYSLE ZE POWINNAS ZOSTAC W DOMU A MAMA POGADA POGADA I PRZESTANIE A DO DZIADKA ZADZWON I MU TO WYJASNIJ NA [PEWNO ZROZUMIE . NO GLOWA DO GORY

Czesc dziewczyny!
Czytam Was i czytam od wczoraj i jakos nie moge nadrobic.
Noc byla fatalna (sasiad balowal i spiewal do 6 rano!!!!, blizniaki tlukly mi sie po brzuchu, maz sie rozchrapal i w ogole wszystko bylo zle! :( )

Dopiero teraz mam wolna chwile i nadrabiam wczorajsze i dzisiejsze zaleglosci.. widze, ze wesolo bylo:)

A SWOJA DROGA JEST JAKAS 30TKA MIEDZY NAMI . TYLKO SIE IDZIE , STARA DUPA ZE MNIE...

Jest jest i to po 30tce (ale mam nadizeje, ze jeszcze normalna) :).;-)

Witam weekendowo :-)

Napiszę w skrócie co u mnie... właśnie wróciłam z uczelni, zajęcia planowo miałam od 8 do 18 a byłam od 13 do 14.30 :szok: już mi się moralniak załaczył że tak zrobiłam no ale byłam tak głodna że poszłam z koleżanką do mojej ukochanej chińskiej restauracji, ona była w szoku jak widziała ile jem :-D i jeszcze zamówiłam lody, teraz ledwo żyje...

Ucieszyłam się bo jedna dziewczyna u mnie na roku jest w ciąży ma termin na 7 marca więc sobie pogadałyśmy, super dziewczyna i też będzie miała synusia. A ludzie z mojego roku to sie tak gapili jak na małpy jakies myslałam że bananami będą w nas rzucać.

No i jeszcze byłam w TESCO i kupiłam w końcu jakiś ciuszek 3 pak body z krótkim rękawem :-)

hej dziewczynki wreszcie jestem:)))) miałam przerwę kilkudniową, ale Maciuś mi zrobił prezent i dziś przyszedł do naszego domku z modemem playa hhehehehe i wreszcie mam u siebie neta, zrobił to bo mu było żal, że nie mogę do was wejść ihihihih mama ma totalnie zepsutego kompa i nie wiem kiedy go naprawi, ale ja naszczęscie mam już problem z głowy postaram się nadrobić zaległości od niedzieli.....

reklama
Do góry