reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
heh;-)w ciąży to dziwne smaki są..ja np na początku ciązy wogle nie miałam smaku,a guma do żucia smakowała mi jak "kuweta dla kota":eek:
nigdy nie próbowałam "kuwety dla kota"..więc nie wiem czemu mi sie tak skojarzyło:-Dhehe:-D;-)

Uff dobrze ze dodałaś to drugie zdanie bo w mojej głowie już rodziło się pytanie :-D:-D:-D
Kurde musze iść mezowi robić obiad

No jogurty jem . A z tego co wiem to środki osłonowe sztuczne nie są wskazane w czasie ciąży ... Kurcze , jak mi sie tak całą noc bedzie bekało to sama z sobą nie wytrzymam . Dobrze że kocura nie ma , bo bym go chyba zagazowała .... Chzba yrobie sobie duuuuzy kube herbaty miętowej ...Ach kurcze ... przez to że jestem chora libido mi spadło ... dziwnie sie z tym czuje ... normalnie to mało sie nie poplakałam jak nie było nocnego dziczenia ... a teraz ... mogłabym siedziec i składać ciuszki maluszka ...

reklama
Dobrej nocki Lutóweczki :-)
ja już uciekam nacieszyć się mężem i tylko mężem bez teściów za ścianą ;-)
będę jutro dopiero tylko litości nie pisać tu epopeji bo znów nie dam rady nadrobić :p
trzymajcie się cieplutko PAPA a jak już położycie się spać to KOLOROWYCH snów życzę ;-) pa

Do góry