reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Dobrej nocki Lutóweczki :-)
ja już uciekam nacieszyć się mężem i tylko mężem bez teściów za ścianą ;-)
będę jutro dopiero tylko litości nie pisać tu epopeji bo znów nie dam rady nadrobić :p
trzymajcie się cieplutko PAPA a jak już położycie się spać to KOLOROWYCH snów życzę ;-) pa

Nawzajem Przyjemnej nocki;-)LeĆ LeĆ się nacieszaj mężem:-D:rofl2:

reklama
ja już obiadek zrobiłam :) i nawet gary pozmywałam. Kurde ja po tej pizzy to nie wiem czy cos jeszcze zjem. Ale wyjelam na jutro kurczaka i w końcu rożen wypróbuję. A kurczak jest wielkosci małego indyka i jest pewnie kurą, ale ze wsi wiec powinien być dobry

Dobry wieczór Lutóweczki:-) ja cały dzień dzisiaj latałam,szukałam prezentu dla koleżanki,bo zaraz idę na urodzinki..i tak nie bardzo miałam chwilę by do Was zajrzec..
próbuje teraz Was choc troszkę "podczytac"..;-)
..ale z Was normalnie maszyny do pisania;-)hehe;p:-D
Udanej imprezki urodzinowej u koleżanki:-)

Tooosty ... no kobieto na złość mi robisz chyba !!!
Ide sobie zrobic , najwyżej będe bekac 2xbardziej serowo :-D
Może w ten sposób maluszek daje ci znać że ma ochote na ser :-)

Dziewczyny moje roztrzepanie sięga granic ciągle o czymś zapominam a wczesniej nigdy mi sie to nie zdarzało. Przed chwilą przypomniałam sobie że wczoraj miałam do odbioru wyniki badań moczu i krzywej cukrowej:crazy::sorry::no:

No jogurty jem . A z tego co wiem to środki osłonowe sztuczne nie są wskazane w czasie ciąży ... Kurcze , jak mi sie tak całą noc bedzie bekało to sama z sobą nie wytrzymam . Dobrze że kocura nie ma , bo bym go chyba zagazowała .... Chzba yrobie sobie duuuuzy kube herbaty miętowej ...Ach kurcze ... przez to że jestem chora libido mi spadło ... dziwnie sie z tym czuje ... normalnie to mało sie nie poplakałam jak nie było nocnego dziczenia ... a teraz ... mogłabym siedziec i składać ciuszki maluszka ...
ja jak jestem chora to moje libido spada ponizej zera. Ostanio to nawet jak zdrowa jestem to oscyluje wokół 0 :zawstydzona/y:, a jak do tego katar dochodzi to już w ogóle porazka jest.

Może w ten sposób maluszek daje ci znać że ma ochote na ser :-)

Dziewczyny moje roztrzepanie sięga granic ciągle o czymś zapominam a wczesniej nigdy mi sie to nie zdarzało. Przed chwilą przypomniałam sobie że wczoraj miałam do odbioru wyniki badań moczu i krzywej cukrowej:crazy::sorry::no:
Ja stwierdzam ,że do lutego przez to moje roztrzepanie to sobie krzywde zrobię. Rozbijałam piersi z kurczaka i oczywiscie walnęłam się w paluch. najgorsze, że nie przez przypadek tylko parzyłam gdzie biję...

ja teraz jakoś też sie nie moge na niczym dobrze skoncentrowac.. cały dzień myślałam o tym,że wieczorem idę na urodziny..kupiłam koleżance wypasiony pasek i do tego ładne kwiatki( bo ona je lubi) miałam kupic ,a jak dotarłam do domu była 17sta i kwiaciarnie zamknięte..na szczęście uratowała mnie kwiaciarnia w supermarkecie:-D

Hej Lodóweczki :)
Jak minęła sobota ? Mi jakoś ten dzień za szybko przeleciał teraz czekam, aż jedzonko dojdzie w piekarniku i film się ściągnie :)

Co będziesz oglądać? ja muszę do rachunków siąść i zeszły miesiac podliczyć ,ale nie mam ochoty, bo wiem ,że mi po tym smutno będzie:-(

Co będziesz oglądać? ja muszę do rachunków siąść i zeszły miesiac podliczyć ,ale nie mam ochoty, bo wiem ,że mi po tym smutno będzie:-(
Oj ja dziś robiłam bilans tego ile już wydałam i nie chce tego nawet wspominać bo tyle pieniędzy już nie ma a kupione też mało :eek:
A ściąga mi się jakaś komedyjka nie wiem co to i coś co się nazywa "Nostradamus 500 lat później"

reklama
Do góry