reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

a ja sie zalamalam....wlasnie szykuje sie do wyjscia ze znajomymi...i wygladasm jak wieloryb :(( zalamka...naprawde....jakbym zaraz miala jechac na porodowke....a moja kuzynka ktora jest miesiac wyzej w ciazy wyglada jak ja w 3 miesiacu....to nie fair :(((

reklama
Ja zamierzam looknąc na "mam talent";-) ja tam lubię ten program;-)

Pysiu no to nie czeka Cie miły wieczorek ..:sorry:
Ja mam w pokoju telewizor ale jak go włączam to wszyscy mówią, że chyba święto narodowe jest albo coś :-D widziałam tego ze 2 odcinki chyba :-p
a ja sie zalamalam....wlasnie szykuje sie do wyjscia ze znajomymi...i wygladasm jak wieloryb :(( zalamka...naprawde....jakbym zaraz miala jechac na porodowke....a moja kuzynka ktora jest miesiac wyzej w ciazy wyglada jak ja w 3 miesiacu....to nie fair :(((
Kochana każda ciąża jest inna więc nie ma co się porównywać :-) i jeszcze stresować :p Ładnie sie ubierz przede wszystkim w ładny uśmiech na buźke i miłego wieczorku życzę :)
Nie trawię wojewódzkiego i tej w środku, nawet nie pamiętam jak isę nazywa
A co lubisz Pysiu oglądać?

Nieprzejmuj się..ja też dzisiaj idę na urodzinki,gdzie będą super odstawione laski..a ja się czuję wielką i brzydka:-(

Nieprzejmuj się..ja też dzisiaj idę na urodzinki,gdzie będą super odstawione laski..a ja się czuję wielką i brzydka:-(
Oj Kochane powinnyśmy czuć się pięknie i wyjątkowo :-) Sama w sumie mam problem z akceptacją każdego dodatkowego kilograma tym bardziej, że od lat ćwiczyłam by mieć ładną sylwetkę. Najbardziej się boję jak mój Ł wróci bo wcześniej widział mnie jak brzuszka prawie nie było widać a teraz zobaczy mnie w 8 miesiącu mam nadzieję, że nie fiknie na lotnisku na zawał czy cuś :-D Ale staram się ubierać w to w czym mi wygodnie i czuje się dobrze i nie jest najgorzej więc ładnie się proszę wyszykować i dobrze bawić :)

Ja mam w pokoju telewizor ale jak go włączam to wszyscy mówią, że chyba święto narodowe jest albo coś :-D widziałam tego ze 2 odcinki chyba :-p

Kochana każda ciąża jest inna więc nie ma co się porównywać :-) i jeszcze stresować :p Ładnie sie ubierz przede wszystkim w ładny uśmiech na buźke i miłego wieczorku życzę :)

A co lubisz Pysiu oglądać?
Mam telewizor i monitor w jednym wieć najcześciej to BB :D:D
Nie cierpię tych wszystkich tańców na lodzie i innych. Filmy ogladamy tylko z DVD- z czego ja poloweprzesypiam, bo mnie filmy ostatnio nudzą. Im wiecej ich ogladałam tym wczesniej wiedziałam jak się fil skończy - strasznie mnie to wkurza. Czasami lookam na serie o katastrofach lotniczych, morderstwach, urządaniu mieszkaszkań na Discovery i tego typu programach. takze mało oglądam telewizji

Głupie baby jesteście (bez obrazy :-D)Macie w sobie cudne kruszynki. I to starczy. Ciąza nie będzie trwać wiecznie, także zdążycie wrócić do formy, a te chude i wyfiokowane niech Wam zazdroszczą tych cudeniek w brzuchach ;):-D

reklama
Do góry