reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Chathamko! witaj i witam serdecznie wszystkie lutowe matulki.jestem nowa[jak widac,slychac i czuc]mieszkam i zyje w newcastle[niestety-stety]musze mowic ile mam latek?-nie!! o to swietnie dziekuje jestescie slodkie juz Was pokochalam!skaczylam5miesiac ciazy!od wczoraj wiem,ze mam synka[ktoreko Wszechmogacy obdazyl chojnie klejnotami rodowitymi...ale moj maz jest przekonany,ze to jego zasluga:-D,pozwalam mu tak myslec,wkacu to samiec nie?!taaa!!!]co by tu jeszcze?hhyyy?z PL pochodze z dolnegoslaska:crazy:ale od15tam nie zyje,to chyba tyle laseczki,fajnie byc tu z wami!......pozaty czuje sie swietnie uroczo jak kuleczka,nie jak nalesnik albo jak wieloryb aaa sama juz niewiem jak sie opisac,pocieszajace jest ze zostalo tylko4miechy.to tyle na razie laseczki lutoweczki.papatki i narka.......wiecie co?!ale my babki to jestesmy niesamowicie silne!,:szok:nie?!!

Chathamko! witaj i witam serdecznie wszystkie lutowe matulki.jestem nowa[jak widac,slychac i czuc]mieszkam i zyje w newcastle[niestety-stety]musze mowic ile mam latek?-nie!! o to swietnie dziekuje jestescie slodkie juz Was pokochalam!skaczylam5miesiac ciazy!od wczoraj wiem,ze mam synka[ktoreko Wszechmogacy obdazyl chojnie klejnotami rodowitymi...ale moj maz jest przekonany,ze to jego zasluga:-D,pozwalam mu tak myslec,wkacu to samiec nie?!taaa!!!]co by tu jeszcze?hhyyy?z PL pochodze z dolnegoslaska:crazy:ale od15tam nie zyje,to chyba tyle laseczki,fajnie byc tu z wami!......pozaty czuje sie swietnie uroczo jak kuleczka,nie jak nalesnik albo jak wieloryb aaa sama juz niewiem jak sie opisac,pocieszajace jest ze zostalo tylko4miechy.to tyle na razie laseczki lutoweczki.papatki i narka.......wiecie co?!ale my babki to jestesmy niesamowicie silne!,:szok:nie?!!

Witam i życzę spokojnej ciąży ....mam nadzieję że się szybko wciągniesz w klimaty i wyczujesz moje ciężkie poczucie humoru.....pamietaj mało cukrów to podstawa do dobrej szajby...przetestowałam ...jak jakieś pytania o poziomy cukru to ja tu spec jestem..... z tego powodu miewam depresje bo reszta wpierd.... wszytko co się rusza i na drzewo nie spier.....

rechot1sb.dzieki za powitamko i taz mam nadzieje ze szybko zalapie a roaczej bede sie modlic oto bo przy mojej anemi to mometami zstanawiam sie czy wogule ja to ja czy matrix.ale sie postaram sprezyc jak naj mocniej.poczytam i zalapie twoja klime.pozdrawiam.

Witam i życzę spokojnej ciąży ....mam nadzieję że się szybko wciągniesz w klimaty i wyczujesz moje ciężkie poczucie humoru.....pamietaj mało cukrów to podstawa do dobrej szajby...przetestowałam ...jak jakieś pytania o poziomy cukru to ja tu spec jestem..... z tego powodu miewam depresje bo reszta wpierd.... wszytko co się rusza i na drzewo nie spier.....
RECOTKU- WIDZE ZE TOBIE TEZ SIE PORY DNIA POPI..... JAK WSZYSTKIE SPIA TAK MY DIALOG ZACZYNAMY. A RANO PIPKI O 6 JUZ NAPIERAJA NA KOMPA A JA

reklama
Do góry