marga82
Lutóweczka2010
JA JUZ W SWOJE SPRZED CIAZY W ZADNE NIE WCHODZE tylko w dresy i dzinsy ciazowe choc sa jeszcze za luzne bo kupilam sobie je troszke na wyrost
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

nam tez by się przydało listę zrobić ale jakoś jeszcze nie mam do tego głowy, a nie mamy jeszcze ani jednej rzeczy dla maleńkiej nawet tyci skarpetuniMuszę się zabrać za zrobienie listy co trzeba kupić Maluszkowi, bo jeszcze tego nie zrobiłam, a powoli musimy zacząć kupować, bo tak potem wszystko naraz to też nie będzie tak łatwojak to rozłożymy to i finansowo będzie lżej:-) więc skoro dziś taka pogoda to chyba się skuszę
![]()
a czasu coraz mniej w grudniu kiedy będzie szał świąteczny w sklepach yo z pewnością mi się nie bedzie chciało chodzić a w styczniu to kto wie czy będzie jeszcze czas i możliwość, teraz do końca paxdziernika chcę jeszcze pracowac i męża trochę nie będzie więc tez odpada i ak z 4 miesięcy robi się 1 - listopad no u mnie z tym humorkiem to też coraz ciężej poprzedni tydzień to prawie cały przeryczałam i to z byle powodu mąż się skarży że dużo na niego krzyczę i to bez powodu i ma racjeU mnie pogoda jest MEGA srednia , depresja jesienna chyba sie powoli zaczyna...
Ja od tygodnia jestem zalamana , nie wiem czy to hormony czy coale normalnie nie potrafie sobie ze soba poradzic, tak jak jeszcze tydzien temu kupowalam rzeczy malej i bylam radosna tak od kilku dni czuje sie poprostu strasznie, chce mi sie ciaglke plakac, nic mnie nie cieszy, czuje sie samotna.. jakbym byla sama z ta ciaza i sama pozniej tez zostane nie wiem... czy to znowu hormony daja o sobie znac.. ale jest naprawde niedobrze.
Czy Wy tez macie podobnie czy u Was jeszcze ciagle trwa ta euforia, ktora niby jest w 2 trymestrze....?
Ja za tydzien zaczne 3 trymestr wiec moze sie cos zmienia ale naprawde ....
Zamówilam fajne mebelki - czas oczekiwania ponad 6 tygodni.
Buziaki i Milego Dnia Dziewzynki!
![]()
(ostatnio na niego nakrzyczałam bo poprosił bym powtórzyła co powiedziałam bo nie usłyszał
) a w I trymestrze nie miałam takich jazd ten tydzień zaczął się spokojniej ale jeszcze się okaże 
mnie jakos jesienna depresja omija choc mam coraz wieksze obawy jak ja sobie poradze bo jestem slabo zorganizowana siedze w domu i w sumie na nic mi nie starcza czasu w domu balagan jak nie wiem sterta prania i prasowania jedyne co obiad codziennie ugotowany a njak jeszcze dojdzie opieka nad maluszkiem to jak ja sobie poradze :-(Chyba podzielę swój los z TobąOstatnio mam napad takiej melancholii:-( Chyba nam się hormony udzielają i pogoda:-( Cały dzień sama siedzę i mi się głowie pierdzieli, taka pustka, cisza, dopiero jak grzesiek wraca z pracy to tak radośniej sie robi
Chciałabym już żeby Sunuś był z nami, ale muszę troszkę poczekać:-(
straszne to jest... mam tyle watpliwosci i obaw i w ogole .. nic mnie nie cieszy! chyba większość z nas się tego obawiamnie jakos jesienna depresja omija choc mam coraz wieksze obawy jak ja sobie poradze bo jestem slabo zorganizowana siedze w domu i w sumie na nic mi nie starcza czasu w domu balagan jak nie wiem sterta prania i prasowania jedyne co obiad codziennie ugotowany a njak jeszcze dojdzie opieka nad maluszkiem to jak ja sobie poradze :-(
jak sobie poradzimy z maluszkiem
zwłaszcza mamy które czekają na pierwsze dzieciątko
ale właśnie od tego mamy naszych kochanych którzy na pewno nam pomogą w innych obowiązkach;-)ja mam też tylko dwie pary ciązowych i dpotego ciazeowe dresy. takze nei jesteś sama![]()