kaasiorek84
Fanka BB :)
Wróciłam od lekarza
IT'S A BOY !!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)![]()
Gratuluję kochanie

SHINGLE !!!! BARDZO WAŻNE !!! NIE BIERZ RUTINOSCORBINU !!!
RUTYNA ZAMYKA NACZYNIA KRWIONOŚNE , ZAŻYWAJĄC RUTYNE ZMNIEJSZASZ PRZEPLYW KRWI PRZEZ ŁOŻYSKO , TO SZKODZI MALEŃSTU ! CZYSTA WITAMINA C TAK , Z RUTYNĄ NIE !
Ja mam okropne krwawienia z nosa , i własnie lekarz powiedział mi że normalnie to by mi zaaplikował rutynke i byłoby git , ale że jestem w ciązy to absolutnie nie można tego zrobic !
O kurde nie strasz mnie:-( a ja dwa razy sięgnęłam po to jak byłam przeziębiona, lekarz pozwolił...a wiedzialam że lepiej nic nie brać mam nadzieję że nic dzidzi nie zrobiłam.....
No właśnie a ja odmówiłam antybiotykuWiem, że pewnie miałabym już dawno za sobą to choróbsko, no ale mój głupi rozumek czarne myśli na temat antybiotyków
Choć może do piątku mi przejdzie
A własnie może któras z Was się orientuje, bo jestem na chorobowym od lekarza rodzinnego do tego piątku, a w pon. mam wizytę u gin. i pewnie poprosze o zwolnienie i miałabym je od poniedziałku i mam pytanie czy muszę mieć ciągłość tego zwolnienia na którym teraz jestem, czy jak bo ja się pogubiłam, koleżanki mi gadały że muszę i nie wiem![]()
nie wiem jak u Ciebie, ale zawsze ma się czas na doniesienie L4 do pracy, mi lekarz dał kiedyś wstecz bo skonczyło sie wczesniej a dwa dni pozniej bylam u niego i wypisał mi te zaległe dni plus następne....
Ze mna jest naparwde slabo a najbardziej martwi mnie to ze w stosunku o innych jestem taka, dla M dla mojej mamy, nic mnnie nie cieszy oni chca dla mnie jak najlepiej a ja caly czas zdolowana i na fochu i najgorsze jest to,ze ja sobie zdaje z tego sprawe ale nie potrafie nad tym zapanowac!straszne to jest... mam tyle watpliwosci i obaw i w ogole .. nic mnie nie cieszy!
Mama mi lata z moim remontem bo mnie nie ma w Poznaniu a ja ciagle marudze i narzekam , czasem sie zastanawiam jak ja sie jej odwdziecze za ta pomoc?
Rzeczy tez nie mam a zimno jak... mam 2 pary spodni ciazowych, ktore sa mi za duze w nogach i na tylku... ide sie ogarnac i jade cos sobie kupic na poprawe humoru bo naparwde nie mam w czym chodzic , jeszcze polowa rzeczy w workach bo remont.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
To ciążowe humorki rybka, nie przejmuj sie, każda z nas tak miewa, wpadaj częsciej do nas to się rozerwiesz;-);-)
ogólnie to mykam teraz na chwile do kuchni bo Maciuś zażyczył sobie sałatkę gyros mniammmmm idę robić.....

Wiem, że pewnie miałabym już dawno za sobą to choróbsko, no ale mój głupi rozumek czarne myśli na temat antybiotyków
Choć może do piątku mi przejdzie

Czasu coraz mniej a tu prawie niczego nie mamy z tej listy:-(
Ale naprawdę niewiem co mam zrobić. Boję się z Allegro zamówić bo niewiem czy trafię z rozmiarem. A na Allegro już za 100 kupię. Niewiem co mam zrobić i mam doła, nawet nie mogę iść na zakupy bo w tej mojej skórce to mi piździ, i muszę liczyć na łaskę że albo mama albo małż mnie zawiozą.:-(