reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Ale tu dzisiaj pustki....

A tak w ogóle, to cześć Dziewczynki :-)

Ja miałam dzisiaj maraton po sklepach. No i udało mi się w końcu wybrać komodę :-D Jupi :-D
Tylko, ze niestety muszę po nią pojechać dopiero jutro, bo nie mieli na stanie w sklepie, muszą przywieżć z magazynu ;-)
No i przywieźli mi też dzisiaj kanapę :-D Fajnie wygląda, tylko niestety trochę śmierdzi nowym meblem ;-)

No i udało mi się dzisiaj kupić resztę prezentów świątecznych. :-) Już mam komplet :-D Teraz jeszcze tylko czeka mnie pakowanie, ale to pikuś :-D

A co u Was słychać ?

reklama
A tak się cieszyłam, że w święta sobie pojem;-);-);-);-)
Mam nadzieję, że z dzieckiem wszystko w porządku... Wiem, że to głupie ale czuję się jak zła matka. Najpierw niedoczynność tarczycy a teraz to. Może Matka Natura nie chciała, żebym miała dzieci? Tak się właśnie czuję:-:)-:)-:)-:)-(...
No nie .. no durna baba jedna jest z Ciebie! (tak mi powiedzial moj M jak sama wymyslalam takie rzeczy...) JA tu sie troche nie ujawnialam, (wiecie,z ebyscie odpoczely od mojego narzekania;-)) ale teraz to juz musze ingerowac! NIE MASZ SIE TAK CZUC!!!! JESTES NAJWSPANIALSZA MATKA NA SWIECIE I TAK TYLKO MYSL, a ze jakies gowienka sie przyplatuja, to trudno, jakos trzeba przetrwac... a zobaczysz ze bedzie dobrze..
A tak w ogole to to wszystko hormony a nie Ty;-);-);-) No a teraz jzu cmokus dl Ciebie (i tak po cichutku Ci tylko powiem, ze ja tez sie czasem czuje jak najgorsza matka na swiecie, iz e to w ogole jakas pomylka z dziecmi i takie tam... ale nie mow nikomu, oki?;-);-))

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane:-)

Czujemy się na szczęście dobrze i jak tylko siostra wróci z kościoła zabieramy się za ozdabianie pierniczków:-D może później pochwalę się jakie nam wyszły:-p

Ale mamy ubaw z kota u mamy, bo pada śnieg, a ona biega za tymi spadającymi płatkami i próbuje je łapać przez okno:-p

Buziaczki dziewczyny i życzę udanej i spokojnej niedzieli:-)

P.S. Dokładnie rok temu mój kochany Mężuś mi się oświadczył:-) hehe niezłą datę sobie wybrał:-p

Ostatnia edycja:
Witam się niedzielnie :tak:
U nas wszystko ok...mała kopie jak szalona, Filip dziś idzie na urodzinową imprezkę do kolegi. Będą w bajkolandzie więc sie wyszaleje...
Ja dziś pieczeń na obiadek szykuje..:tak:
Jejku...jak ten czas leci...zaraz swięta...nowy rok...a potem to już tylko będziemy witać po kolei lutowe dzieciaczki :-D chyba że się któreś pospieszy...ale oby nie!

Buziaki

Witajcie dziewczyny:-) Ja mam za sobą nieprzespaną noc,bo najpierw starsza córka kaszlała,potem modsza miała zły sen,a na koniec ,jak już przysypiałam slodko,to obudził mnie syn,że boli go gardło,a potem było mi niewygodnie i nie mogłam zasnąć-takie jest życie mamy:tak:,a jeszcze jak synek się urodzi to dopiero będą nocki:szok:-zawsze gdy wstaję w nocy siusiu,to przychodzi mi do głowy:jak ja dam radę wstawać kilka razy do dzidziusia:szok:,przez te 8lat już się odzwyczaiłam i takie noce jak ta,że dzieciom coś tam dolega nalezy do rzadkości.Jak wroci mąż za kilka dni,to zwalę wszystkie obowiązki na jego glowę,a ja będę odpoczywać:tak:,już się cieszę,że to nie ja w tym roku robię zakupy świąteczne.
Ale i tak się nie mogę doczekać na narodizny synka,właściwie to dziewczynki nie dały mi tak w kość gdy były maleńkie,gorzej było z synem-dziś ma 12 lat i razem się z tego śmiejemy,jak mu opowiadam,jaki był rozdarty i jak chciał ciągle spać przy cycku:-D-ciekawe jaki synek teraz będzie miał temperament,ale myślę,że doświadczenie też ułatwia sprawę,no i to,że spokojniej się do wszystkiego podchodzi.
Pamiętajcie ,jak urodzicie,to spokój na1-szym miejscu,bo Wasz niepokój udziela się dziecku-wiem to z doświadczenia,na każde odgłos dziecka,każdy jego ruch lecialam ,brałam go na ręce-zupełnie niepotrzebnie-ale to jeszcze przed nami wszystko:tak:.Teraz doglądnę królika,który się piecze w ziołach i czosnku-pachnie już cały dom:-p

Już skończyłyśmy ozdabiać pierniczki i oczywiście wrzucę fotki na odpowiedni wątek:-D Strasznie się przy tym naśmiałyśmy i już słuchałyśmy świątecznych piosenek:-)

Teraz siedzimy z siostrami i oglądamy jakieś stare kabarety Ani Mru Mru:-D

Już mi ślinka cieknie, bo na obiadek mamy dewolaje ( hehe nie wiem jak to się pisze:-p) z serem i szynką, ziemniaczki i suróweczkę:-)

No, a po obiadku będę czekała, aż Mężuś mi napisze o której kończy, bo możliwe, że będę musiała po niego pojechać:tak:

cześć diewczyny!!!! ale mam dzisiaj dzień:(obudziłam się o 6 i taka nieprzytomna cały dzień chodzę:( normalnie nic mi sie nie chce nawet spać...awet spacer nie pomógł:no:

Mama Sówka:) ślczne pierniczki:) ja swoje będę dopiero ozdabiać, muszę tylko kupić lukier bo nie wiem czy umiem zrobić sama

madzia8310 mi tez czas szybciutko leci, wydaje mi się że niedawno dowiedzałam sie że jestem w ciąży a tu już 32 tyg zleciało nie wiem kiedy...

reklama
cześć laseczki:-) Masakryczny mam dzień, żołądek mnie boli od rana i wogóle taka jakaś niewyraźna jestem:confused2: Musiałam na ten żoładek sobie Amola wziąć, bo już nie wytrzymywałam:szok: Tylko nie linczujcie mnie za to proszę:no: Ani mi się jeść nie chce, ani nic. I jakoś tak brzuch cały mnie ciągnie. Bleee....:no:

Do góry