reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

cześc dziewczyny

u nas nadal bez skurczy, ale od soboty boli mnie brzuch i placy tak jak przed okresem:-( nie wiem czy mam się już zacząć martwić, czy jeszcze zaczekać;-);-) i brzuch mi ciągnie do dołu jak wstaję, mam wrażenie że mi odpadnie:tak:

w związku z tym stwierdziłam że juz czas spakować torbę do szpitala:tak::tak::tak:, aczkolwiek liczę na to że synkowi sie nie pospieszy i jeszcze zaczeka

kalemeon1 trzymam kciuki za wizytę

miłego dnia brzuszki:)

reklama
Witajcie Śnieżynki;-) ja właśnie wstałam:blink:pospałyśmy sobie nieźle:-) a to za sprawą tego,że wczoraj poszłyśmy do kina na "ciacho" na 22 film skończył sie po 24 i okołóo 1 byliśmy w domku dlatgeo tak długo spałam i o dziwo nawet na siku nei wstawałam:-) no a co do filmu jak już sie pochwaliłam to musze powiedziec ,że warto sie wybrac!super film!polecam! :tak:;-):-)
no ja właśnie ide siebie ogarnąc,mieszkanie i na zakupki bo trzeba bedzie obidek robic..
3mam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
Miłego dnia:-)

heja dziewczynki:-) troche mnie tu nie było;-) mam nadzieję, że u was wszytsko oki....ja pewnie jak większość z was już marzę o rozpakowaniu...bóle kręgosłupa, skurcz ełydek, a nawet spojenia łonowego:baffled::baffled::baffled: nie dają spokoju...rekompensatę otrzymuję w postaci kopniaków Amelii;-) zakupy już w grudniu zakończyłam...torbę spakowałam i czekam:dry::dry::dry::dry:

heja dziewczynki:-) troche mnie tu nie było;-) mam nadzieję, że u was wszytsko oki....ja pewnie jak większość z was już marzę o rozpakowaniu...bóle kręgosłupa, skurcz ełydek, a nawet spojenia łonowego:baffled::baffled::baffled: nie dają spokoju...rekompensatę otrzymuję w postaci kopniaków Amelii;-) zakupy już w grudniu zakończyłam...torbę spakowałam i czekam:dry::dry::dry::dry:
faktycznie Cie troszkę tu nie było..ale dobrze,że jesteś lepiej późno niż wcale;-)super ,że już wszystko masz dla Amelki;-) ja jeszcze pare drobiazgów musze dokupic..pozdrawiam;-):-)

Witajcie Lutoweczki :)
Czy tylko ja mam NIE zapakowaną torbę do szpitala??
w czwartek mam wizytę, mam nadzieję że doktorek zrobi mi usg i dowiem się jak jest Dzidzia ułożona. Ostatnio była główką w dół, ale... Najwięcej ruchów czuję w dole brzucha, więc boję się że się obrociła :(

Miłego dzionka życze, ja zbieram się do pracy.

w czwartek mam wizytę, mam nadzieję że doktorek zrobi mi usg i dowiem się jak jest Dzidzia ułożona. Ostatnio była główką w dół, ale... Najwięcej ruchów czuję w dole brzucha, więc boję się że się obrociła :(

Miłego dzionka życze, ja zbieram się do pracy.
Kochana ja tez jeszcze nie mam spakowanej torby do szpitala ale na dniach bede sie musiala za to wziąć...:tak::tak::tak:

Witajcie Śnieżynki;-) ja właśnie wstałam:blink:pospałyśmy sobie nieźle:-) a to za sprawą tego,że wczoraj poszłyśmy do kina na "ciacho" na 22 film skończył sie po 24 i okołóo 1 byliśmy w domku dlatgeo tak długo spałam i o dziwo nawet na siku nei wstawałam:-) no a co do filmu jak już sie pochwaliłam to musze powiedziec ,że warto sie wybrac!super film!polecam! :tak:;-):-)

Ja też wczoraj poszłam sobie na "Ciacho", ale na nieco wcześniejszą godzinę i już o 20.00 byłam spowrotem w domku :-)
A film rzeczywiście fajny - najlepszy był Karolek (grany przez Małaszyńskiego) ;-) :-D
Polecam !!!

Nie martw się Ania, ja też jeszcze nie mam spakowanej torby.
Nawet nie mam podbitej książeczki zdrowia. Muszę się przejść na pocztę i wysłać do firmy - może zdążą mi odesłać przed rozwiązaniem ;-)

A co do kopniaków, to najwięcej czuję w okolicach pępka i na prawym boku. I już sama nie wiem jak Mała może być ułożona, że tak dziwnie kopie mamusię ;-)
Ale wszystkiego dowiem się dzisiaj :-D

uwazaj, bo nie wszytkim odchodza samoistnie wody! znajac urode kobiet w mojej rodzinie tez bede miec przebijany pęcherz płodowy!
Ale zapomnialam ze ty juz rodzilas, wiec chyba juz znasz swoje cialo ;)
Niby rodziłam ale każdy poród jak i ciąża są inne :-) Z tymi wodami to chodziło mi o to że nie będę się dopatrywała czy brzuch już mi opadł i takie tam - nie chcę za wcześnie świrować :-)

Ja też nie mam spakowanej torby do szpitala :no: Ale pomyślę o tym ;-) Może w tym tygodniu spakuję...

Witajcie Śnieżynki:-D

No i oczywiście wieczorkiem wizyta i USG :-)

kalemeon trzymam kciuki za wizytę i mam nadzieję, że wszystko będzie po Waszej myśli:-D

wczoraj poszłyśmy do kina na "ciacho":-) no a co do filmu jak już sie pochwaliłam to musze powiedziec ,że warto sie wybrac!super film!polecam! :tak:;-):-)
Ja też wczoraj poszłam sobie na "Ciacho", ale na nieco wcześniejszą godzinę i już o 20.00 byłam spowrotem w domku :-)
A film rzeczywiście fajny - najlepszy był Karolek (grany przez Małaszyńskiego) ;-) :-DPolecam !!!

Mężuś bardzo chce się na ten film wybrać, więc chyba zrobię mu prezent na urodzinki, bo ma za tydzień:-D chcemy iść też na AVATAR:-D

Spokojnie ja też nie mam spakowanej torby i nie mam pojęcia kiedy to zrobię:szok:

Hehe, ależ jestem niedobra siostra -> namówiłam siostrę, żeby nie jechała na zajęcia i poszła ze mną do dentysty:cool2: no i już jesteśmy po:-) pojechałyśmy nawet z ich kotem do weterynarza:tak:

Powiem Wam, że jak tak Was czytam to ja chyba jestem jakaś dziwna, ale jeszcze nie czas na mnie:-p w nocy śpię prawie jak zabita, rzadko się budzę i czasem nawet nie muszę wstawać na siku:tak: nic mnie nie boli oprócz pleców, nie mam skurczy, nic mi nie puchnie:tak: no to chyba powinnam się cieszyć, więc SIĘ CIESZĘ!!!!:-D

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

reklama
Hej Lutóweczki!
Podczytuję Was ale przy takiej produkcji postów poprostu nie nadążam za Wami:zawstydzona/y:
MamoSówki ja podobnie jak Ty nie mam prawie żadnych dolegliwości z czego bardzo się cieszę:-) W poprzedniej ciąży na koncówce wstawałam siusiu regularnie co 2,5 godziny, a teraz zaledwie 1 raz:szok:Ciężko mi było się przekręcić na bok, a teraz no problem:tak:
a torby spakowanej nie mam:no:ba, ja jeszcze dużo rzeczy nie mam kupionych :pościel, rożek, kosmetyki, podkłady i inne duperelki:dry:

W środę idę do lekarza i mam się umówić na usg w szpitalu bo tam lepszy sprzęt mają:tak:

Co do wagi maluszkow, w czwartek urodziła moja szwagierka, dziecko miało być małe wg usg niecałe 3 kg a mały Filipek ważył 3900 g:szok:

Ja myślę że moja kruszynka duża nie będzie. Mateusz ważył 3100 a ja przytyłam 7 kg, a teraz zaledwie 1,5 kg:sorry2: (mam dietę przez cukrzycę ciążową)

Do góry