reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

Hej Dziewczyny!!
Noc Koszmar... tym razem Seba dał popalić. Budził sie co chwile zlał mi sie w łóżko i ogólnie tak niespokojnie spał.... Nie mam pojęcia co się z nim stało.. :( No ale wczoraj było dużo wrażeń to może dlatego... Kobietki czy u Was przy pierwszym @ po porodzie tez tak bardzo leciało??? Mi aż słabo sie robi nie moge szybkich ruchów robić bo w głowie mi sie kręci :/ Troche sie martwie bo po 1 porodzie nie miałam tak a pozatym dziś znów mam dzieciaczki u siebie :( Juz zadzwoniłam do siostry przyjedzie mi troche pomoc ( pozatym obiecałam jej pomóc przy rozliczeniu podatkowym)... Teraz 16 mam ginka i mam nadzieje ze do tego czasu @ juz nie bedzie ;/

reklama
oj tak wiedzialo sie ze sie zyje a nie zostawialo sie slady ;[

a tak poza tym to nic mi sie nie chce :d lenia ma :D

ale zaraz posprzatac musze no i umyc butelki bo mlosy zaraz wstanie pewno ;p

a Pati zauwazylas ze my ostatnio najwiecej tu jestesmy >? ;p

No tak zauważyłam..... Ja staram sie być codziennie i być na bierząco :)))) Teraz nawet przy 4 dzieci moge sobie pozwolic na chwile przed kompem :))

kurna moj eks to wogole nie ma wstydu wiesz ze wczoraj przyszedl do mnie i powiedzial ze on chce sie zobaczyc z synem ;o
a bylam sama akurat ;/ ale psa mialam na smyczy i nie dalam mu wejsc stal w drzwiach ;d
powiedzialam mu spier... a gdybym puscila psa pewnie by nie mial jajek :-D

haha zal mi takich ludzi

I dobrze zrobiłaś nie pozwalajac mu zobaczyć Kamila.... Kamil ma tatusia który o niego dba i go kocha wiec niech on sie nie wpiernicza..... A on juz wie ze mu założyłaś sprawe w sądzie??? Bo może być tak ze nie chce wyjść w sądzie na tego złego i dlatego teraz sie zainteresował....

reklama
Do góry