reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Teraz przydało by się opowiedzieć o moim szkrabie. Ma na imię Krystian a najśmieszniejsze jest to że wybieraliśmy dopiero imię jak było trzeba go było zapisać do urzędu. Urodził się w szpitalu na Staszica w lublinie w którym przebywałam przez ponad tydzień przed porodem na patologi ciąży z powodu nadciśnienia.W poniedziałek 8 lutego podczas badania wody mi odeszły i wysłano mnie na porodówkę a tam podłączyli mnie na ktg, tam lekarka oglądając ktg stwierdziła zagrażającą zamartwice płodu i wysłała na cc. O 11.20przyszedł na świat moje maleństwo ważył 3520 i 54 cm długości. Punktów miał 10 na 10. Dziś obecnie ma 7 m , raczkuje po mieszkaniu, sam siada a jak miał 6 tyg to sam się przekręcił z brzuszka na plecy. Jeszcze nie ma ząbków tylko się ślini.

reklama
mnie również. Fajnie że ciągle ktoś nowy do nas zagląda. Rozgośc się i pisz co tam u Was słychac.....
Fajnie że Twój bąbel już raczkuje mój jeszcze nie..... sam też nie siada, ale może dla tego że to klocek:p ( waży 10.600)
Zapraszam na resztę wątków

hej,ja już w pracy tydzień byłam,ale zastanawiam się nad rezygnacją,bo po pierwsze nie opłaca mi się ,bo jak policzyłam ile mi zostaje pieniędzy po zapłaceniu niani i telefonu już nie wspomnę ,to więcej na socjalu będę miała,a po drugie 7 miesięcy po cc,a mi kręgosłup w miejscu po epiduralu posłuszeństwa odmawia-z bólu nie mogę po 3 godzinach wytrzyamć w pracy.masakra.Pytałam się pielęgnairki to mówiła mi że absplutnie nie powinnam już czuć tego miejsca,a ja dotknać się tam nie mogę i wydaje mi się że coś mi tak urosło.Muszę do lekarza iść
:-:)-:)-(.
To szybko śmigaj do lekarza.
A nie poszłaś na wychowawczy?

Motylla a która to twoja siostra?
Miło że do nas dołączyłaś, to teraz pisz tu częściej bo czasami nam już pająki sieci zakładają.:-D:-D:-D

Meganne ale twój skarb to olbrzymek się już urodził. Moja Pszczółka waży teraz 8700g. Jest różnica , co?:-D

hahah co prawda to prawda:p
właśnie się siłuje z pupą, próbuje ją podnieśc do raczkowania ale mu nie wychodzi za bardzo.... mam się z czego pośmiac heheh
Motylla tak tak.. pisz jak najwięcej, bo chwilami na naszym forum świerszcze grają:D
hehehe Agapciu zazdroszcze, możesz swoją pszczółeczkę normalnie podniesc bez obawy że Ci kręgosłup pęknie hehehe ja swojego czasem chce chwilę ponościc zrobic mu samolocik czy coś... to po takiej zabawie mi kręgosłup w d... ucieka:p

Agapa: Moja siostra ma nick Aluśka i jest na lubelskim, listopadowych 2007i a teraz jeszcze na grudniowych 2010
My właśnie z Krystkiem wróciliśmy ze spacerku,wcześniej to spał na dworze a teraz to wszystkiego jest ciekawy. Zjedliśmy obiadek, zupkę marchewkową z ryżem a teraz jeszcze pierś ssie.

hej,ja już w pracy tydzień byłam,ale zastanawiam się nad rezygnacją,bo po pierwsze nie opłaca mi się ,bo jak policzyłam ile mi zostaje pieniędzy po zapłaceniu niani i telefonu już nie wspomnę ,to więcej na socjalu będę miała,a po drugie 7 miesięcy po cc,a mi kręgosłup w miejscu po epiduralu posłuszeństwa odmawia-z bólu nie mogę po 3 godzinach wytrzyamć w pracy.masakra.Pytałam się pielęgnairki to mówiła mi że absplutnie nie powinnam już czuć tego miejsca,a ja dotknać się tam nie mogę i wydaje mi się że coś mi tak urosło.Muszę do lekarza iść
:-:)-:)-(.
Hejka Kasiu moja znajoma tez sie sie skarzy na bol w okolicach wlasnie ukłucia. Ja tez za niedlugo bede sie zastanawiala co dalej zrobic czy niania czy zlobek!! Ehhh nie wiem naprawde bo my potrzebujemy ok 40 godz tyg nianie, a do zlobka musimy og oddac minimum na 4 godz dziennnie!

Cześć dziewczyny, jestem na waszym wątku dopiero od dziś bo od nie dawna mamy laptopa a o bb powiedziała mi moja siostra która jest stałą bywalczynią bb. Dziś myślałam że dłużej sobie pośpię niestety syn był innego zdania, miałam nadzieje, że jak wezmę go do siebie do łóżka to może jeszcze uśnie ale on wolał wspinać się na mnie.
Agapa:Fajnie że mamy dzieci z tego samego dnia.

Hejka witamy cie serdecznie na bb!

No ja tez po krotkiej nieobecnosci , musimy sie pochwalic ze Dominis tez juz raczkuje !! Nie wolno go spuszczać ani na moment ! Tylko ost jakims niejadek sie zrobil , nie chce mleczka wogole pic .
Pozdrawiam

wicie co czytam co robia wasze dzieciaki to sie zastanawiam co jest z moja Pycholina
sama siedzi ale nie siada,
nie raczkuje,
nie mówi,
waży 7150g
wyszly jej 2 zabki ale narazie tylko wyszły.

odstawiłyśmy juz cyca.
powiem szerze ze byłam juz zmęczona

zabieram sie za siebie.
pora schudnać powalczyc z celulitem
dzisiaj bylam u fryzjera i radykalnie zmieniłam fryzurkę.

reklama
Do góry