reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Hej. u nas noc... no taka w miare... Kuba wstał 3 razy... dziś juz szaleje jak to on dłużej niz do 7 nie da pospać heh.. Sebus jeszcze śpi mimo to że Kuba drze sie tu strasznie... martwie sie o niego... oooo obudził sie.... ale i tak długo spał. nie pamietam kiedy mi spał aż do 8.. ale to dobrze. Wczoraj tez wiekszosć dnia spedził w łózku. obiad musiałam w niego praktycznie wmusić żeby zjadł coś ciepłego :/// O i dalej śpi... przeniosł sie tylko do mojego łózka ale juz czuje że jest ciepły. zaraz znów zrobie cały termos herbatki i bedzie pił. wczoraj strasznie duzo mi pił ale to dobrze. Mam nadzieje że szybko z tego wyjdzie i juz nie bedzie chorował

Hej, u mnie juz spokojnie:), dzisiaj garaż do sprzątania:(. Narazie suszymy wentylatorami łazienkę ale postaram sie o maszynę do osuszania w gminie. Co będzie z kafelkami, zobaczymy. Jakby zaczęły pękać, to zgłosimy do ubezpieczyciela, mam zdjęcia na dowód ile wody było. Dalej pada ale niewielki deszcz. AGAPE, dziękuję za chęci:)))
Kochana do mnie zawsze wal jak w dym:-D Ile będę mogła to pomogę. Innym pomogłam to dlaczego tobie miałabym nie pomóc.

Hej. u nas noc... no taka w miare... Kuba wstał 3 razy... dziś juz szaleje jak to on dłużej niz do 7 nie da pospać heh.. Sebus jeszcze śpi mimo to że Kuba drze sie tu strasznie... martwie sie o niego... oooo obudził sie.... ale i tak długo spał. nie pamietam kiedy mi spał aż do 8.. ale to dobrze. Wczoraj tez wiekszosć dnia spedził w łózku. obiad musiałam w niego praktycznie wmusić żeby zjadł coś ciepłego :/// O i dalej śpi... przeniosł sie tylko do mojego łózka ale juz czuje że jest ciepły. zaraz znów zrobie cały termos herbatki i bedzie pił. wczoraj strasznie duzo mi pił ale to dobrze. Mam nadzieje że szybko z tego wyjdzie i juz nie bedzie chorował
Będzie dobrze kochana :*

U mnie nocka kiepska. Pierwsz pobudka o 1.00 a druga o 2.00 i trwała do 5.00 - masakra. Jestem trochę nie wyspana i zmęczona, ale się rozkręcę.:-D

Zycze zdrowka dla synka;-)

A ja dzisiaj zaglosowalam na pudelko polusi czy jakos tam i jest t dla mnie podejrzane bo dzisiaj na 2 miejscu byl chlopak ktory mial bardzo duzo glosow a wczoraj go jeszcze nie bylo :szok: ,chyba to jakis przekret jest bo niemozliwe jest dostac pare tysiecy glosow w ciagu dzisiejszego poranka.

Witam!
A my jutro do lekarza:((( Mala kaszle i boje sie, ze to cos powazniejszego, kurcze...
Ale mimo to nawet ladnie spala. Obudzila sie 2 razy ale oprocz tego marudzila troche tak cichutko jak szczeniaczek...No niewiem co to jest i zrobilam termin do lekarza.
Oprocz tego zauwazylam, ze jak ja biore na rece ( pod paszki) to jakos tak dziwnie jej kosci "chrupocza" - niewiem jak to lepiej opisac...

Pati duzo zdrowka dla Kubusia:*

Edyta a o co chodzi z tym pudelkiem?;)

milego dnia:*

Hej dziewczyny, u nas noc kiepska jak nigdy :szok: pobudka o 12, 2 z placzem, 4, 5, 7 nie wiem co jest czy to przez te zabki ?? Teraz bąbel smacznie spi po tej nieszczesnej nocy!!:no:
Wczoraj widze pisalyscie o skorce z chleba nam sie nie przyjela, przedwczoraj misio sie zakrztusil i zwymiotowal od tamtej pory niet:no: a mama juz mi od paru miesiecy mowila daj bo sobie dziaselka pomasuje ehhh te mamy !!!
Pozdrawiam was wszystkie i udanego dnia zyczymy.

hej,Milenka znów katar dostała:-:)-:)-(oby nie był jak ten poprzedni.mąż też zaziębiony(tym razem od niego załapała).I jak tu do pracy wrócić???

Witam!
A my jutro do lekarza:((( Mala kaszle i boje sie, ze to cos powazniejszego, kurcze...
Ale mimo to nawet ladnie spala. Obudzila sie 2 razy ale oprocz tego marudzila troche tak cichutko jak szczeniaczek...No niewiem co to jest i zrobilam termin do lekarza.
Oprocz tego zauwazylam, ze jak ja biore na rece ( pod paszki) to jakos tak dziwnie jej kosci "chrupocza" - niewiem jak to lepiej opisac...

Pati duzo zdrowka dla Kubusia:*

Edyta a o co chodzi z tym pudelkiem?;)

oddajac codziennie glos dziewczyna ktora stracila meza a wypadku i spodziewa sie dziecka,ktore ma sie urodzic 24 grudnia tego roku ma szanse dostac bon na zakup mebli firmy Vox,jest z reszta grudniowka na bb,ma ciezka sytuacje bo zostala bez niczego,wiec chce jej pomoc oddajac jeden glos dziennie,bo to nic nie kosztuje;-)

Wiem o czym mowisz, Moj maly jak staje na nozki to tez mu kosci chrupocza,jest to taki dzwiek jakby mu sie kosci przestawialy:tak:

Hej, hej Laseczki :-D

Monika Nela też już wzgardziła cycem. Ale tak na dobre. Odkąd zaczęłam ją dokarmiać butlą, to jej chyba mleczko zasmakowało, bo mojego też już nie chce (nawet jak butlą podaję, a nie cycem). No i trudno, choć nie powiem - przykro mi...

A ja się dziś wyspałam. Pierwszy raz od nie pamiętam kiedy przespałam calutką noc. Nela zasnęła o 20, a obudziłą się o 7. Nie było dzisiaj żadnych pobudek :-D Hurra!!!

No i zdrówka dla naszych przeziębionych i chorujących Maleństw :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej kochane
ja dzisiaj ledwo żyję...... wstałam rano i prawie zemdlałam.... dopiero skończył mi się okres a dzisiaj jakiegoś krwotoku dostałam.... w głowie mi się kręci i rano na mdłości mi się zbierało.... mama zajęła się małym a mi sie film urwał i spałam do 11:30.
noc w miarę, mały obudził się dwa razy .... ząbki:(

wszystkim chorym pociechom duuuużo zdrówka ...
miłego dnia kochane
ja uciekam z dziubkiem na spacer.

Do góry