• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
W Łodzi ...trwa remont znacznego odcinka ul Kilińskiego ...może nie będzie korków..hehe;-);-)poza tym troszku czyściej jest..pietryna piękna jak zawsze...i widać coraz wiecej ogródków....manufaktura rozbudowuje sie można powiedzieć staje sie wizytówką miasta:tak::tak:

Zapraszamy do Łodzi ..:-(

reklama
kochane ja juz mam serdecznie dość!!!:-(:-(:-(
ledwo chodze, wszystko mnie boli i juz i psychicznie i fizycznie jestem wykończona tym czekaniem:wściekła/y::wściekła/y:

byłam przekonana, ze urodze przed terminem, tak jak Ole i Maksa, miałam nawet nadzieje na koniec kwietnia, a tu nadal nic...............
Dzis byłam w szpitalu ale po badaniu odesłali mnie z powrotem i mam przyjechac w czwartek na kolejne KTG
ledwo, żyje, ledwo sie ruszam i jeszcze te telefony wszystkich i pytania czemu ja jeszcze nie urodziłam, no szlag mnie trafia!!!!!!!!!!!!!
mamooli - trzymaj się!:happy:

natura to jednak lubi płatać figle ... z tym, że niekoniecznie zabawne ....

Mamooli, ja cały czas czekam na smsa z wiadomością o zdrowiu, wadze Kamilki i długości jej ciałka :-).
Pewnie mała cwaniara wie, że to ostatnie dni, kiedy ma Cię TYLKO dla siebie :tak:

Mamaoli ja co jakiś czas zaglądam do majówek, żeby sprawdzić czy Kamilka sie pojawiła a tu......cisza.
A więc apel do Kamilki:
:-):-):-)WYCHODŹ JUŻ SŁONECZKO Z BRZUSZKA MAMUSI BO WSZYSCY NA CIEBIE CZEKAJĄ:-):-):-)

dzieki dziewczyny:-)

lolcia apel córce powtórzyłam;-)

Jedziemy jutro z samego rana do szpitala i mam nadzieje, ze jakos przyspiesza mi ten poród bo ja juz nie jestem w stanie normalnie chodzic nawet... wszystko mnie boli.:-(

reklama
mamooli: na pewno sie doczekasz!! wiesz jak to jest-najpiew chce sie juz urodzic,potem chcialoby sie schowac ta dzidzie choc na jeszcze jedna noc ;-)

ja tez ci mocno kibicuje i czekam na wiesci o was :tak: :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry