• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witaj catherinko - my też stęsknieni za Tobą!!!! :)

a ja mam do Ciebie pytanie - jak Ty to robisz z tym odciąganiem pokarmu , jaki masz laktator ????

bo u mnie masakra - ja jestem cała mokra i klejąca - pokarm jest wszędzie tylko nie w butelce - koszmar, nawet 5 ml nie mogę odciągnąć - mam laktator Avent isis

:( :( :( normalnie jestem już w stresie czym ja będę małego karmić jak wrócę do pracy ????????
zaczynam myśleć o uzupełnianiu diety sztucznym, bo nie potrafię ściągać :( :( :(

w sumie to pytanie jest też do Pytii - bo Tobie Pytia chyba też dobrze szło ściąganie

catherinka: witaj!!!
qurcze ale tych zdjec narobiliscie 470 wow!! no to ogarniaj je szybko i pokazuj nam!! :)

ja co do sciagania nie zabieram glosu ;) ale mam nadzieje koga ze ci sie uda znalezc dobry na to sposob, zebys nie musiala podawac mieszanki , jednak jesli nie bedziesz miala innego wyjscia to pamietaj ze i tak juz bardzo mocno zadbalas o zdrowie maluszka i jak czasem dostanie mieszanke to nic zlego sie nie stanie. ;)

bardzo mi przykro Monika

jeśli jest dokładnie tak jak napisałaś to przysługuje Ci odprawa (2 mies wynagrodzenie - zależne od stażu pracy) bo to zwolnienie z przyczyn dotyczących pracodawcy

poza tym przysługują Ci 3 dni pełnopłatnego zwolnienia na poszukiwanie nowej pracy

trzymaj się i pamiętaj, że młoda kobieta z dzieckiem jest o wiele milej widzianym pracownikiem niż młoda kobieta jeszcze bez dziecka  ;)

catherinka no normalnie sie za toba stesknilam,no i za filipkiem tez-ponadrabiaj zaleglosci i wklejaj fotki

a ja mialam sen-stwerdzam uzaleznienie od bb:razem z pytia zalozylam fabryke gryzakow 8) ::) ;D i dorobilysmy sie fortuny........... ;)

Monika trzymaj się mocno..choć wiem jak to boli..Ja mimo że pracuję w państwowej firmie mocno musiałam walczyć żeby mnie nie wywalili, choć wcześniej byłam ulubienicą szefa i mogłam z nim załatwić wszystko co chciałam. teraz przyjął szczebioczącą panienkę z nogami do samej ziemi i...i ona z nim robi co chce :) póki nie zajdzie w ciążę pewnie. podłe życie
mam nadzieję że znajdziesz coś szybko. pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry