reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

Witam się po baaardzo intensywnym weekendzie:-)
W sobotę festyn osiedlowy z okazji dnia dziecka (Mato większość czasu spędził za kierownicą auta Inspekcji Transportu Drogowego:-D), popołudniu działeczka do 21.30:rofl2:

A w niedzielę chrzciny bratanicy, a wieczorem grupowe rodzinne (ok. 30 osób:-D) oglądanie meczu na świeżym powietrzu. Niestety pomimo ostrego trzymania kciuków - nie udało się:baffled:echhhhh.

Do domu dotarliśmy ok. 22.30. Mato przeszczęśliwy, paradował w stroju piłkarskim z napisem POLSKA i godłem. I biegał za piłką po całym boisku:-D

reklama
ivka ja ci zazdroszcze tej pogody,tego slonka,opalenizny.........................oj zazdroszcze-u nas nie ma co marzyc chyba o takiej beztrosce na slonku,bo co czzlek pojedzie na plaze(a mamy bliziutko raptem 10 min.autem) to juz chmury i deszcz-a jak wrocimy do domku to juz z powrotem ladnie:baffled:-ja czekam z utesknieniem na taka pogode
osinko co tam u was??????
lolciaoj i tu zazdroszcze takich rodzinnych spotkan-ja domownik z krwi i kosci uwielbiam takie rodzinne spotkania-grill itp........no mati nie inaczej jak musi byc szczesliwy!

sylwia nie pozostaje ci nic innego jak się na pogodę zaczić:-D może jakiś namiocik na plaży? w końcu słońce będzie musiało wyjść:-):-):-)

Mokkate, dziękuję za gratulacje.
Pisz nam tu szybciutko co się z Tobą działo, jak Cię nie było. Dom i praca? ;-) Czekam (jak dziewczyny) na zdjęcia twoich córek

Sylwus - my równiez przyłaczamy się do oficjalnych gartulacji!!:tak::-D:-D:-):-)

Mokkatko - i nieustannie czekamy na fotki !!!:tak::-D:-D

a ja wczoraj przegrabilam się na działce ...i padam na nosek dzisiaj w pracy to tak ściemniam ...pije herbatke ziołowa i szukam w necie firmy trudniącej się pracami ogrodowymi ..chodzi mi o trawe ..chciałabym aby to jakos ladnie wyglądało ..ale już wysiadam przy tym ...tylko ile to bedzie kosztowac...aż się boje :blink::rofl2::blink::blink::rofl2:

polecam trawnik z rolki - my jesteśmy zachwyceni! 3 dni układania i rezultat niesamowity - płacilićmy 8,70 za m2

polecam trawnik z rolki - my jesteśmy zachwyceni! 3 dni układania i rezultat niesamowity - płacilićmy 8,70 za m2

Koga właśnie mi uświadomiłaś że mój trawniczek będzie kosztował minimum 10000zl a gdzie drzewka ... Na samo ogrodzenie potrzebujemy 260 tui aby z czasem żywopłot był.

reklama
Kinga boisko to tylko do siatkówki plażowej się zmieści :) w sumie to też dobra myśl zamiast trawnika piach i słupki wstawić :)

Do góry