reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Emcia - chyba masz ten sam problem co Kasiula - brak opcji wklej po naciśnięciu prawego klawisza myszki - nie mam pomysłu co z tym zrobić - sle bedę się dowiadywać

reklama
Emcia - chyba masz ten sam problem co Kasiula - brak opcji wklej po naciśnięciu prawego klawisza myszki - nie mam pomysłu co z tym zrobić - sle bedę się dowiadywać

Azik ja zaledwie pare dni temu wkleilam obecny suwaczek i bez problemu! To juz bylo po otwarciu nowego forum! Takze nie wiem co sie moglo stac:confused:, bo wszystko inne mi dziala!

lolcia: czytalam na innym watku ze to wina przegladarki (podobno) musi byc IE wersja 7 jesli masz wersje 6 (tak jak ja) to nie da rady robic nic z tekstem a z tymi emo... tez jest problem.mnie wkurza to ze nie mozna robic akapitow w wiadomosci ani oddzielac zdan enterem

magda ale jeszcze wczoraj było ok, nie wiem może coś zepsułam buuuuuuuuuuu

reklama
Do góry