Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
także ja na szczęście nic przygotowywać nie muszę, zawsze coś tam robiłąm ale w tym roku nie zamierzam, jestem usprawiedliwiona, hehe poza tym zamierzam mocno sie oszczędzać i trzymać do stycznia w całości

kicia bez przesady-jak to sie obrażą.... nie rozumiem. Zdecydujcie sami u kogo Wigilia a u kogo Boze Narodzenie-poinformujcie że w tym roku tak bo małe dziecko i tyle.... Na pewno rodzice zrozumieją.... chyba ze macie mozliwosc byc u jednych i u drugich... no i zalezy jaka bedzie pogoda.... ale na pewno nie wyobrazam sobie stania przy garach po cc i wogole po porodzie.... Ja mam termin na początek grudnia wiec pewnie juz dojde troche do siebie ale tez póki co nie planujemy żadnych wyjazdów. Bardziej sie spodziewam najazdu rodzinki między świętamija właśnie zaczynam się martwić jak będzie z Wigilią...no bo NAPEWNO nie będzie jej u Nas...więc musimy gdzieś iść...i teraz albo do Moich, albo do B...i gdziekolwiek nie pójdziemy, to drudzy się obrażą...
a ja naprawdę nie dam rady nic robić, jeszcze po cc przy garach (śmiech na sali)