reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek spacerowy

Tak jest, Mamoot, Szczesliwice :-D Z gorka narciarska. Wsiadasz w 167 w kierunku Bemowa, wysiadasz przy Hotelu Vera, idziesz Szczesliwicka jakies 7 minut i jestes w innym swiecie :-D :-D :-D
A za konkurs pieknosci BARDZO DZIEKUJEMY :zawstydzona/y:

Ps. Matisiowi snieg zdecydowanie NIE pasowal.... Dzisiaj awantura przez calutki spacer.....:baffled:

reklama
Kasia, dzisiaj szukalismy czegos w dwoch sklepach... Powiem Ci szczerze, ze wyszlam pelna mieszanych uczuc i przekonania, ze nasza folia od gondoli jest najlepszym rozwiazaniem, jakie mozemy miec :baffled: Jak sie odpowienio ja ulozy i naciagnie, to jest prawie idealna... a te wszystkie uniwersalne wygladaja, jakby byly z innego swiata.... :tak:

Heatherku, tylko że my nie mamy tej od gondoli:baffled:

Kasia, nie wiem, co Ci poradzic... Przyznam, ze te, ktore dzisiaj ogladalam, mi osobiscie bardzo sie nie podobaly - zreszta, ciezko mi nawet powiedziec, co to byly za modele i firmy - bo pakowane sa po prostu w przezroczysta torebke, bez zadnych opisow :baffled: A w domu, z ciekawosci spojrzalam w necie na oryginalna Quinny do spacerowki - 123 zl!! :szok: :szok: :szok:

ja się chciałam pochwalić ze jak był śnieg Marysia zaliczyła pierwsze w życiu sanki :-) . Było fajnie ale tylko pół godiznki bo potem juz nie było fajnie i sie darła i leciałam na sygnale do domu bleee

PS> Heatherku nie widze żanych towich zdjęc? Czemu to tak sie porobiło?

Heatherku, tylko że my nie mamy tej od gondoli:baffled:

Kasia,
nam folia od gondoli do spacerówki nie pasuje, bo jest strasznie mała. A oryginalna, tak jak pisałyście - strasznie droga. A przyda się pewnie kilka razy. Kupilismy więc taką uniwersalną i jest naprawdę OK. Wybieralismy z grubszej folii po prostu. Niestety nie mam opakowania więc nie podam Ci producenta. Ale myslę że uda Ci się coś znaleźć. Ja za moją zapłaciłam 20 PLN:)

PS> Heatherku nie widze żanych towich zdjęc? Czemu to tak sie porobiło?

Hmmm, no wlasnie nie wiem :-D Mateusz szkoli sie we wstawaniu, wiec mam pelne rece roboty..... i brakuje mi reki do trzymania aparatu hehe
Ale moze dzisiaj cos nadrobimy - ladna pogoda i wlasnie zbieramy sie do wyjscia na spacerek :-D

a my mimo chłodu byliśmy dzisiaj na spacerku ze znajomymi i ich 8 miesięczną córeczką .. było fajowo a mały spał ponad godzinkę !! pierwszy raz spał tak długo na spacerku od jakiegoś pół roku !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też dziś byłam na spacerku z Klaudią - mimo nieciekawej pogody:/..Najpierw rano- musiałam wyprowadzić psa..wiec ubrałam na szybciocha nas:)..i poszłam do parku:)...Klaudia jak zwykle od razu zasnęla:)..a poźniej ok g.13 znowu spacerek:)

reklama
A u nas na spacerek poszedl sam tata z niunia...Mialam w tym czasie odpoczac,ale jak zwykle trzeba bylo zrobic obiad,odkurzyc i zmyc podlogi...godzina szybko minela a ja nawet na 5 min nie usiadlam...:baffled:
Teraz czesciej na weekendy bede tate wyganiac na spacer-ale tym razem siade z dupskiem i nie wstane az nie wroca-oooooo...:tak::-)

Do góry