reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek spacerowy

Patrycja,
ja też tak zwykle na tym wychodzę.... zamiast odpocząć zapycham:wściekła/y:
Dlatego dzis postanowiłam odpuścić robotę i poszlismy wszyscy ze znajomymi na spacerek. Pogoda była super, a spacerek - pelen relaksik:-)

reklama
Gluszek, bo musialam wyrzucic wszystkie zalaczniki, zeby moc wstawic cos nowego - i efekt jest taki, ze wszystkie dotychczasowe poznikaly :-( :-( :-( ...ale to nie tylko u mnie, niestety...

dzis u mnie zimno..,ze hej!..a ja..- zmyłka- zaswieciło rano słońce- wiec ciach ciach..i na spacer.....już za rogiem coraz chłodniej było...a ja coraz dalej od domu.............jak wyszłam ok 10.30........wróciłam o 13.30...potem do pracy...a teraz padammmmmmmmmmmmmmmmm......zmarznięta.....................idę zaraz od prababci odebrac małą ...przytulimy sie i idziemy spac(mam nadzieję, ze Klaudii plany na dzisiejszy wieczór są podobne:-D

Zeby nie byc goloslowna :-D :-D :-D - nasza zima wyglada tak:

f7a8513b201692c5.jpg

fea38e2a688c40cd.jpg

8021022165cb58fe.jpg

b50fa05ca602a5e9.jpg

Heatherek to pakuj walizke i siup do mnie na wczasy bo u nas wiosna:-):-)
A serio to ja bym chciala poczuc troche zimy i choc milo jak cieplutko na spacerku to jednak jak widze te biel na zdjeciach to przyznaje, ze troche zazdroszcze.

reklama
Cicha, to pakuj walizke i siup do nas na wczasy! :-D :-D :-D :-D
Ja, tak jak Pati, uwazam ze zima powinna byc na Swieta - i wtedy nie mam nic przeciwko temu. A potem juz wiosna :-D Jeszcze jak jest taka pogoda, jak dzis, ze mroz i slonce, to oki... ale jak plucha, deszcz ze sniegiem, mokro, to bleeeee.....

Do góry