reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek spacerowy

Heatherek, ale ten Twój Mati to ma oczy. No zawsze jestem pod wrażeniem!

A my byliśmy dziś na spacerku i pierwszy raz tej zimy poczułam, że to zima. Mróz i słonko. Ale ja też już zaczynam tęsknić do wiosny.

reklama
Mamoot, my tez dzisiaj spacerowo.... Popedzilismy do Powsina - jejkuuuu, jaka tam zima!! Cudo!! Jak Matis pojdzie spac, to moze foteczki wkleje :-D :-D :-D

Eeee... to trzeba było wpaść po drodze do nas na obiad. Bejbisy by sobie razem pobrykały. :-) Zapraszam następnym razem!

Zimy naszej to juz mam dosc (u nas od kilku dni minus 4-6 stopni), jak dla mnei moglaby byc wiosna bo Karol za mały żeby miec radoche ze śniegu a byłoby łatwiej i przyjeniej gdyby było cieplej

Eeee... to trzeba było wpaść po drodze do nas na obiad. Bejbisy by sobie razem pobrykały. :-) Zapraszam następnym razem!

Uwazaj, co mowisz, bo my czesto w tamtym kierunku jezdzimy (wszyscy dziadkowie, poza tym belgijskim, to Ursynowiaki) :-D :-D :-D Aaaaale, dzieki za zaproszenie!

Ale tu dziś pusto. U nas znowu piękna pogoda więc zaliczyłyśmy spacerek. A zdjęcia z ogródka tak nas wita wiosna. Tylko w górach widać śnieg.

reklama
Basia, przenosze sie do Ciebie :-D :-D :-D Tu, tak jak mowi Mamoot, jakos dzisiaj bylo zimno i nieprzyjemnie. Moze dlatego, ze bardziej wilgotno, to i to zimno jakies takie bardziej przenikliwe.... Aaaaale, mam nadzieje, ze to juz niedlugo i przyjdzie wiosna :tak:

Mamoot, jeszcze raz dzieki za zaproszenie:laugh2:. Jak bedziemy sie wybierac nastepnym razem, to dam znac :-D obiecuje! :-D

Do góry