Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Baśka ja z Zielonej Góry jestem. U nas w tym roku zima może była raptem przez tydzień - i to nie naraz, tylko w odstępie jakichś 2 tygodni po kilka dni... Pati, widzę, że u Was też już ładnie, a Noemi bardzo zadowolona ze spacerku:-) Mamoot, mam nadzieję, że Wojciaszek przepowiedział nam swoim zachowaniem, że zima już nie wróci
Ja mam nadzieję, że wrócą szybko, bo Martusi by się braciszek przydał ciągle gada tata i tata a jak mówię: powiedz mama, to ona się śmieje i mówi tata
No i muszę powiedzieć, że po raz pierwszy od dawna byłam z przyjemnością na spacerze. W środę wróciłam z Martusią ze żłobka na piechotę- ok. 40 minut nam to zajęło, było tak fajnie że szkoda było do metra wsiadać, ale doszłyśmy do domu w samą porę, bo głodomorek w wózku zaczął dawać znać o sobie :-) a wczoraj padało jakieś badziewie i było brzydko :-(