reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Laseczki a mnie wena wzieła i piorę wszystko jak leci... zostały mi tylko do wyprania 3 rożki, pościel reczniki i czerwone ubranka. oraz locyki dwa Jeden problem w tym ze nie mam pojecia gdzie to wszystko upchnę cholera ...

reklama
Melulu ;-)
Madzia ja mialam taką faze w zeszlym tygodniu. Na razie przystopowalam, bo sil mi zabraklo. Tez zostaly mi jeszcze wieksze rzeczy typu posciel, czy rozki.

Wklejam zdjecia szafy Bartka i zdjecia jego osobistego kącika domowego :-)

Załączniki

• szafa 1.JPG
    szafa 1.JPG
    26 KB · Wyświetleń: 106
  • szafa2.JPG
    szafa2.JPG
    21,9 KB · Wyświetleń: 105
  • kącik.JPG
    kącik.JPG
    20,3 KB · Wyświetleń: 115
  • kącik 2.JPG
    kącik 2.JPG
    19,2 KB · Wyświetleń: 104
Nasze lozko i reszta pokoju jest na prawo( od ostatniego zdjecia). Mniej wiecej drugie tyle, co ma maly :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Laski podziwiam ja jeszcze w polu z praniem i prasowaniem. Cały czas sobie tłumacze że jeszcze mam czas hi hi.

Celinko śliczny kącik dla synka.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry