reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Celinko świetny kącik dla Maluszka...no i rewelacyjne rozwiązanie co by mieć go koło siebie :) :-) gratuluje pomysłu :))

Celinko - śliczny kącik! Zwłaszcza łóżeczko i komoda bardzo mi się podobają :tak:

Celinko super!!! Zawstydzasz mnie swoim przygotowaniem, ja jeszcze daleko w tyle a termin mam przed Tobą.Dziś biorę się za siebie!!!

Celinko śliczny kącik!!!Zazdroszcze;-):-)
Ja dzisiaj po wizycie u gina od razu sie zmobilizowałam i kupiłam sobie koszule do szpitala i podkłady -pieluchy poporodowe:-ptak mnie nastraszył:zawstydzona/y:

na jakiej temperaturze pierze się kolorowe pieluchy flanelowe ?
niby to 100% bawełna, ale jakoś tak dziwnie nie potrafię zdecydować.
szczególnie, że na ręcznikach dziecinnych jest oznaczenie 40 stopni.
a przecież to też 100% bawełny jest.
może to przez te kolorowe aplikacje co są na kapturku ?

Celinko mam podobnie ustawione meble jak ty, tylko łóżko bliżej łóżeczka, ale wszystko jeszcze w rozsypce. Nie mogę nigdzie znaleźć pieluch tetrowych normalnej jakości, wszystkie jakieś takie szmaciate i cieniutkie widuje. Też macie ten problem?

Ja mam takie cienkawe, ale takie same jak przy janku, które do dziś mi słóżą. A bardzo porzadne widziałam u znajomej, która kupiła je podobno na bazarze w Grodzisku maz. za 10 zł za paczkę. W paczce było 10 pieluch :szok:, a ja nie mam mozliwości pojechac i kupi :-(.

Kupiłam dzis skarpetki do szpitala co by mi nózki nie marzły i kapcio-klapki.

reklama
Celinko kącik prześliczny my mamy te same meble tyle że z zielonym frontem w kaczki , pokoik już wyremontowaliśmy tyle że meble narazie stoją jeszcze nie rozstawione ale myślę że w przyszły w-end sie za to zabierzemy.

A tak z innej "beczki" to wczoraj zakupiliśmy z mężem lalkę takiego niby niemowlaka płaczącego żeby psy zacząć przyzwyczajać do dzwięku i wogóle do dziecka , test z psami wypadł dość ciekawiepies skumał że to tylko zabawka i najchętniej to by sobie ten plastik pomemlał w pyszczku natomiast sunia karci psa za takie zachowania podchodzi do lalki liże ją i szturcha nochalkiem przekomicznie to wygląda :-):-) myśle że ona będzie delikatniejsza w stosunku do dziecka niż pies ale to się okaże, ale ja mam jak zwykle pecha i lalka zamiast płakać to się śmieje i gaworzy :baffled:, a na opakowaniu jest napisane że to płacząca lalka no cóż chyba niedługo będę musiała się bardziej przyłożyć do zakupu zabawek;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry