reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ATsonia fajne te klocki i mają ten plus że zawsze do nich możesz dokupic inne zestawy i będą pasować.Ja mam bardzo dużo lego ale tych dla większych dziewczynek.Chciałam kiedyś sprzedać i dobrze że tego nie zrobiłam.Tak samo mam prawie wszystkie zestawy kucyków pony tych małych ,teraz powyjmowałam i Marysia bardzo lubi się nimi bawić.

Ivaz- i jak??? Zosia sie nimi bawi??? Te Lego to są strasznie drogie, a zwłaszcza te tematyczne, które można dokupic np. Duplo Farma, albo Duplo Zoo, ale już wyczaiłam, że są całkiem fajne podróbki :) i podobno pasują do Lego Duplo, więc mamy taki plan, że zestaw podstawowy z kudełkiem kupimy oryginalny a klocki tematyczne będziemy kupować podróbki jeśli rzeczywiście będą pasować tak jak zastrzega sobie sprzedający.

Zobacznie np:

PIĘKNE KLOCKI + FARMA+ZWIERZĄTKA PASUJA DO DUPLO (1232608636) - Aukcje internetowe Allegro

PROMOCJA! Zestaw klocków HAPPY HOME - JIXIN (1231816689) - Aukcje internetowe Allegro

Zestaw POLICJA +helikopter 54 el. - JIXIN *okazja (1231816727) - Aukcje internetowe Allegro

JIXIN 6188B KOLEJKA NA BATERIE DO D UPLO - OGROMNA (1234970754) - Aukcje internetowe Allegro

jak myslicie???

Atsonia Zosia od jakiegs czasu własnie dużo się bawi klockami lego, wcześniej były tylko drewaniane na topie, ale odkąd nauczyła sie szczepiać klocek z klockiem to drewniane poszły w odstawkę, ona bardzo lubi figurki, ustawia je na tej zielonej płycie, przestawia je z miejsca miejsce dokłada kwiatki, płotek, zbuduje wiżę, i coraz sprawniej jej to układanie wychodzi, chyba nasze dzieciaki dorastaja juz do takich klocków, ale i tak najbardziej lubi jak się przy niej siedzi i z nią układa :-)

midnight kamizelka bardzo ładna i cena też fajna.
MR zastanawiałam się czy kupi na allegro pizamki Nexta bo wychodza sporo taniej niz w H&m czy Zarze.Jak mówisz że sa dobre to zaraz zamówię.

reklama
Do góry