reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

w tamtym roku jeździłam innym wózkiem i śpiwór z tamtego nie pasuje to żadnego z moich aktualnych wózków ani do joggera ani do urbana :/ więc muszę kupić nowy, tyle że oba wózki mam 3 kołowe, a śpiwory są dołem prostokątne mam nadzieję, że nie będzie spadał albo się przekręcał, zobaczymy

reklama
Ja się nad śpiworem nie zastanawiałam jak coś to mam z zeszłego roku,chociaz coś czuję że spacerki raczej bez wózkowe zimą będą
A ja wczoraj miałam udane łowy,zwłaszcza w H&M kupiłam małej bezrękawnik,sukieneczkę i body z hello kitti,skarpetki kolorowe 6 par,2 bluzeczki do tego zabawkowy telefon komórkowy,bajeczkę jej ulubioną na dvd :-)

a ja bidulka mam tak zawalony tydzień, że nawet na 5 minut do sklepu się nie wyrwę :( a chcę do H&M i do innych sklepów, kasa mi zalega ;p muszę coś kupić, no i o sobie muszę też pomyśleć ;]

a ja bidulka mam tak zawalony tydzień, że nawet na 5 minut do sklepu się nie wyrwę :( a chcę do H&M i do innych sklepów, kasa mi zalega ;p muszę coś kupić, no i o sobie muszę też pomyśleć ;]

podrzuć trochę bo ja cierpie osatnio na deficyt, rozszalalam sie na allegro :)

w H&M kupiłam małej bezrękawnik,sukieneczkę :-)

jaki bezrękawnik? ja poszukuję jakiegoś

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maniulka - super ta kamizelka, bardzo fajna :-)

wczoraj pawełkupil małej taki kombinezon: http://http://allegro.pl/kombinezon-zimowy-tchibo-dla-dziewczynki-roz98-104-i1248282475.html

cały czas chcielismy ten tchibo z fioletowymi spodniami ale ciagle aukcje uzywanych konczyly sie po 170zł mniej wiecej wiec paweł sie uparl ze nie da za uzywany wiecej niz za nowy i juz:dry: i staneło na tym ze mam isc i kupic cos w h&M. Wczoraj wieczorem mi oswiadczyl ze kupił Nadii nowy kombinezon i to tanio i taki jak chcialam. Wiec własnie weszłam zobaczyc co to za cudo bo jakos nie bardzo chcialo mi sie wierzyc. No tak taki jak chcialam tylko kolor inny:baffled: no ale jak widac dla pawla to zadna roznica:confused: chcac nie chcac Nadia bedzie biegac zima w czerwonym kombinezonie, jedyny plus ze choc nowy

Kurde napisalam posta, wyszedl jakis bład wiec napisalam drugi raz, teraz chce jeden skasowac i nie moge. Wrrr

Ostatnia edycja:
maniulka śliczny bezrękawnik ;)

Kitki ale ten czerwony też jest ładny i on chyba nie jest taki zwykły czerwony tylko jakiś malinowy czy coś ;p

Kitki ,nie wyświetla mi się ten kombinezon.
dziewczyny jeśli mogę coś doradzic w sprawie bezrękawników to powiem wam że ja zawsze wolę takie nie za grube,bo jak jest bardzo zimno to i tak ubieram kurtkę a jak jest tak srednio to wtedy w tym grubym jest za gorąco tym bardziej że najczęsciej i tak ubiera sie jakąś bluze pod spód.

coś nie tak u mnie z dodawaniem wiadomości,jest 2 razy to samo i nie mogę usunąć,ale to chyba nie tylko u mnie bo Kitki też ma 2 razy tego samego posta.
Dziewczyny ,wiecie może czy piżamki nexta sa dobre?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry