reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
kurcze ja planuje kupić Kubie zestaw lego duplo z tomkiem który kosztuje koło 230zł znalazłam taki 5544 Tomek Thomas Lego Duplo (1320646723) - Aukcje internetowe Allegro choć nie wiem czy to jest ten który upatrzyłam na początku bo cena niższa sporo ale chyba tak ;|
a teraz zobaczyłam zestaw z tomkiem tych podrób za 60zł i normalnie chciałam je brać :D tylko, że słyszałam opinie, że podróby są mniej trwałe, a ten mój to rzuca wszystkim wali o podłogę, więc chyba kupię mu jednak oryginalne, przynajmniej wytrzymają kilka lat, a on Tomka kocha :D

o i Elmo też by się przydał :D kurcze lista prezentów mi się wydłuża :D

edit: ten zestaw klocków z tomkiem co pokazałam to używany, dlatego tańszy, ale chyba kogoś porąbało, żeby za używany wołać 200zł jak nowy kosztuje 230 nawet niech 250, to wolę nowy ;|

atsonia-dzieki:)

Dobra,kupilam gre "kot w worku".Ponoc robi furore juz u maluchow,laski z pracy oszalaly,to my tez wyprobujemy.Nie wiem na czym polega jej fenomen ale opinie w necie ma faktycznie dobre.

KOT W WORKU ROZPOZNAJEMY PO DOTYKU!!! (1284988485) - Aukcje internetowe Allegro

Narazie starczy prezentow mikolajkowych na 6.12 -elmo,kolejka edukacyjna i ta gra kot w worku od nas dla juli.
Teraz nad tymi swiatecznymi trzeba rozpoczac przydzialy po rodzince;)

PS.z prezentow-drobiazgow myslalam tez o czyms takim:

http://allegro.pl/baby-puzzle-farma-dla-najmlodszych-18m-i1307294379.html

tylko zastanawiam sie czy to nie za proste?jak myslicie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ufff...akurat lecą reklamy na tvn bo oglądam "usta, usta" więc wrzucam zdjęcia porównawcze klocków, ciekawe czy zgadniecie które są które:

Wrzucam jeszcze zdjęcie dodatków jakie dostaliśmy do klocków podróbek, w oryginalnym pudelku nie było żadego ludzika....

pamietacie akcję zakkupu butów magdalenki? ja sie nad nimi zastanawiałam i jak dzis chcialam kupic oczywiście nie było rozmiaru. Widac chodliwe te butki. Super gruby kożuch mają, w zeszłym tygodniu były 2 pary a teraz ani jednej, we wszystkich ccc w moim miescie.
Jak nie uda sie znaleźć to bede musiała chyba kupic tego typu KOZACZKI FIRMY GUFO R 20 JAK NOWE- OKAZJA (1320514592) - Aukcje internetowe Allegro ale nie sa takie ciepłe i bede musiala je wciskać na stopy, tamte mialy fajne rzepy.Macie takie butki? jak one sie sprawdzaja?
pierwotnie mialam chce kupic ecco ale 289zł :/ tyle to nie dam :( mamy na razie tylko te butki emu upsy daisy od ivaz, ale to za mało.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry