reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

magdalenka - masz rację. Sama mam porównanie niestety. Ktoś mnie fałszywie oskarżył i niedokończenie transakcji (okazało się to zwykłą pomyłką) a allegro już mi jakieś ostrzeżenia wysyłało. Całkiem odwrotnie jest jak ja sprzedaję-żadnych problemów. Zawsze piszę rzetelnie co i jak, jak się komuś podoba to kupuje jak nie to nie kupuje. Teraz też czekam na przesyłkę (tę spódnice na zamek), napisałam już chyba ze 3 maile i sms i nic :/

Z newsów to kupiłam Adzie takiego pajaca do spania: Pajac do spania PEPPA PIGG (rozm.92) (1375883142) - Aukcje internetowe Allegro, bo ona strasznie mi się w nocy rozkopuje, chyba bym musiała przy niej całą noc stać i ją ciągle przykrywać :/

reklama
Eve super ten pajacyk, u nas niestety Zoska nie chce spać w pajacach ze stopami tak ciągnie za nie że szok, więc kupuje jej bawełniane piżamki ale takie opinające wtedy nic jej się nie sciąga, teraz zimą wkładam jej pod piżamkę bodziak z kr rękawem bo całą noc spi bez przykrycia, więc jakoś sobie radzimy z tym odkrywaniem w nocy. Na allegro są piżamki w dwupaku chyba early days ale dla Zoski się nie nadają bo są szerokie nie mają ściągaczy i młoda ma całe gołe nogi i ręce. Ja nawet kupiłam jej polarowego pajacyka, ale nie dała go sobie założyć :-(

Fajny pajacyk:tak:

Julita nie nosi pajacykow od...nie wiem kiedy.Od razu by sie z niego rozebrala.Spi w body z dlugim rekawkiem + spodenki pizamowe lub pizamka gora + dol (dlugie nogawki i dlugie rekawy).

Julitka dostala sliczna garsoneczke sztruksowa koloru morskiego,taki szafir.
Jest zakiet-idealny do szortow i spodniczka.

Ja kupilam jej jeszcze 2 pary szortow do kozaczkow,jedne z allegro:

GEORGE JEANSY PUMPY 86-92 CM/1,5-2L, WYSYŁKA 6 Z (1365448581) - Aukcje internetowe Allegro

a drugie tez george i tez jeansowe z lumpka.Bylam dzis w lumpku,ostatnio robilam tam zakupy wczesnym latem bo towar sie skiepscil.Nadal jest kiepski ale poza tymi szortami udalo mi sie kupic swietny zielony na rozowej podszewce bezrekawnik tez george!Jest wprawdzie na 3-4 latka ale to musi byc pomylka,bo na moje oko to 2-3 lata.Fajny jest,do tych szortow bedzie pasowal tez wiosna.No i jeszcze jej kupilam taka bluzeczke (fioletowa) z fotki.I doszedl tez ten komplet zielony-nie myslalam ze bedzie tak fajny.Zielen ma ladny odcien,sztruks jest miekki ale konkretny-nie taki cienki,wszystko ladnie zapakowane,a bluzeczka jest dosc gruba i miesista mimo ze z fotki wydaje sie byc cienka-dobry zakup za male pieniadze.takze zakupy udane.Zaraz wybywam do Kebab House bo znajomi z Holandii na Swieta przyjechali,takze opisze co i jak oraz wstawie fotki pozniej lub po Swietach:*

Załączniki

• ciuchy.JPG
    ciuchy.JPG
    29,8 KB · Wyświetleń: 53
A widzicie Ada śpi w pajacach - teraz w takich zwykłych bawełnianych - mam 3 szt z Tesco. Bardzo lubię pajace właśnie z tego sklepu. Potrzebowałam czegoś ciepłego, bo Ada strasznie się odkrywa, a mieszkamy na parterze i okno ma długie takie ziemi.
Dziś odebrałam z poczty te poprzednie ubranka- bardzo ładne i w dobrym stanie. Któryś z kompletów może się nada na Wigilię, narazie się piorą.

Sara
- bardzo fajne fatałaszki zakupiłaś dla Julitki. Wszystko tak ładnie do siebie pasuje.

Ja juz po grzancu,grzeczna zona o 20.30 w domu:)

Eve-bo ten zielony to komplet tzn czapka,spodnie i bluzka.Ostatnio podobaja mi sie komplety,na metce tego zielonego kompletu jest cena 28 dolcow,marka B.T.kids-zna ktos?na metce mam Baby Togs ale malo co tu widze.

Fajny pajacyk:tak:

Julita nie nosi pajacykow od...nie wiem kiedy.Od razu by sie z niego rozebrala.Spi w body z dlugim rekawkiem + spodenki pizamowe lub pizamka gora + dol (dlugie nogawki i dlugie rekawy).

Julitka dostala sliczna garsoneczke sztruksowa koloru morskiego,taki szafir.
Jest zakiet-idealny do szortow i spodniczka.

Ja kupilam jej jeszcze 2 pary szortow do kozaczkow,jedne z allegro:

GEORGE JEANSY PUMPY 86-92 CM/1,5-2L, WYSYŁKA 6 Z (1365448581) - Aukcje internetowe Allegro

a drugie tez george i tez jeansowe z lumpka.Bylam dzis w lumpku,ostatnio robilam tam zakupy wczesnym latem bo towar sie skiepscil.Nadal jest kiepski ale poza tymi szortami udalo mi sie kupic swietny zielony na rozowej podszewce bezrekawnik tez george!Jest wprawdzie na 3-4 latka ale to musi byc pomylka,bo na moje oko to 2-3 lata.Fajny jest,do tych szortow bedzie pasowal tez wiosna.No i jeszcze jej kupilam taka bluzeczke (fioletowa) z fotki.I doszedl tez ten komplet zielony-nie myslalam ze bedzie tak fajny.Zielen ma ladny odcien,sztruks jest miekki ale konkretny-nie taki cienki,wszystko ladnie zapakowane,a bluzeczka jest dosc gruba i miesista mimo ze z fotki wydaje sie byc cienka-dobry zakup za male pieniadze.takze zakupy udane.Zaraz wybywam do Kebab House bo znajomi z Holandii na Swieta przyjechali,takze opisze co i jak oraz wstawie fotki pozniej lub po Swietach:*

moja podobnie jak córa Sary, jak tylko ma pajacyka to 3 sekundy i jest w pieluszce bez pajacyka ;)
kiedyś nawet odczekałam kilka tyg, myślac, ze moze zapomni o rozpinaniu, ale pamięta, wiec u nas grana jest piżamka, bodziaka na noc nie wrzucam. ostatnio zauwazyłam , ze mała mniej kopie w nocy i dłużej spi nakryta ;)

ja tylko na chwilę
Dominika, inne dziewczyny, które planowały kupic taki termometr jak ma sara.Pośpieszcie sie, w nowym roku nowy vat i termometr bedzie droższy. Ja juz kupiłam u tego samego uzytkownika co sara ;) po 155zł a nastepna aukcję ma juz po 190 (!).

to faktycznie zdrozal,ja kupowalam za 149 juz z wysylka.
Termometr sprawuje sie super,jest niezawodny i megawygodny.Pomiar w 1 sekunde bez rozbierania,wrzasku,budzenia,grzebania w tylku itp:-D.W porownaniu z tymi do pupy to przeskok technologiczny jak z telefonow stacjonarnych na komorki-po prostu komfort.
Jak ktorejs z was trafi sie felerny egzemplarz to przynajmniej ten sprzadawca jak ja kupowalam dawal 2 lata gwarancji,wiec mozna wymienic.

u mnie w aptece jest promocja na te termometry, tylko nie pamiętam jakiej firmy ;p ale ze 140 na 90zł i się właśnie zastanawiam czy nie wziąć

reklama
Do góry