reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
hejka

z laktatorem to jest tak ze alabo sie przyda albo nie... mi sie nie przydał.....

ale nigdy nie wiadomo co bedzie...napewno przydaje sie jak zostawiamy maluszka z kims i musimy mleczko zostawic....
bo jesli zas mamy za malo pokarmu to najlepszy laktatorek (tak mowila mi pielegniarka od laktacji) to malenstwo nasze jak naczesciej przystawiac... u mnie sie sprawdzilo im czesciej jadl maluch tym pokarmu mialam wiecej.....
poza tym po cc przydatny moze byc chociaz ja dostalam pokarm jakos na 3-4 dobe po super tabletce jakiejs....

Ostatnia edycja:
tez slyszalam ze ona dobra :-)...ja zakupie laktator jak stwierdze zejednak jest potrzebny narazie musze oszczedzac ech...

Sara ta strona nie działa :( a ja wam powiem tak nie mam pojęcia o laktatorach i wszelkich wynalazkach potrzebnych przy dziecku :-) narazie jeszcze nie mam ale z czasem napewno moja wiedza się zwiększy.Pewnie będzie potrzebny i laktator i podgrzewacz do butelek albo te butelki czujnikiem ciepła głowa od tego boli. A tak napradwde nie wiem co bajbardziej potrzebne

ewelcia- jaki wozeczek dokladnie ogladałas? i czy rzeczywiscie rozkłada się całkiem na płasko? pytam bo niezaleznie od gondoli chciałabym zeby spacerówka sie rozkładała całkiem na płasko, a w mutsty sie okazało ze nie do konca jest tak...

reklama
wiecie co dzis przeczytałam-ze jak sie uzywa laktatora regularnie i nie dopaja dziecka to mozna tak sobie rozkrecic laktacje ze dokarmianie butelka bdzie niekonieczne-wazne jest tylko zeby tez nie przegiac w druga strone bo za czeste przystawianie i odciaganie moze wywołac nawał pokarmu i zapalen ie piersi....i ze na raz nie powinno sie odciagac z jednej piersi wiecej niz 100 ml...ale ile razy dziennie tego juz nie napisali

i badz tu człowieku madry-to ile to jest w sam raz?

Do góry